DesignTeamet

Vi er for tiden femten kreative damer i DesignTeamet vårt i Nordsalten Hobbyklubb. Her kan du bli litt bedre kjent med hver enkelt av oss.Hei!
Jeg heter Karen Elise, er 82-modell, og jobber som lærer på en barneskole i Stavanger. 
Jeg har alltid drevet med diverse håndarbeid og hobbyaktiviteter, og det varierer litt hva jeg driver mest med. Kort har jeg laget så lenge jeg kan huske, men kan vel si det ”tok av” rundt 2009, da jeg ble introdusert for hobbyen av ei god venninne. Det var så inspirerende med alt utstyret, pynten og de nydelige arkene som fantes!

Jeg er veldig glad i stilene vintage og shabby chic, og det meste jeg scrapper kommer inn under disse stilartene. Jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting, og liker å teste nye stiler og teknikker. Jeg er også glad i å fargelegge med ProMarkerene mine. 

Jeg er veldig takknemlig for å være en del av Nordsalten Hobbyklubbs designteam. Jeg håper jeg er med på å inspirere dere til å lage flotte ting til utfordringene våre. Det som i hvert fall er sikkert, er at dere inspirerer meg!

Karen Elise har vært med i DesignTeamet siden desember 2011.
Bloggen hennes kan du besøke her: Kortfryd
Hei!
Jeg heter Brita, og er ei utflytta trønderjente som bor på Kongsberg. Jeg er gift og har to aktive unger på 11 og 14. Til daglig er jeg lærer på en ungdomsskole.

Jeg har alltid drevet med hobby i en eller annen form, og har huset fult av ull, garn, piperensere, maling og stoffer osv fra tidligere hobby-diller. Det har gått 15 år siden jeg kjøpte mitt første stempel, for å lage noen enkle kort. Da var jeg solgt. Det gikk for det meste i doble 12x12 LO'er og noen bursdagskort i ny og ne. Endelig fant jeg en hobby jeg ikke gikk lei av, men kunne videreutvikle i den retningen jeg ville.

For noen år siden jeg ble introdusert for de søte Tildastemplene og farging med Distress ink. Etter hvert oppdaget jeg alle de inspirerende bloggene og utfordringene på nettet. Her var det bare å starte sin egen blogg. I det siste har jeg fått sansen for maling, blekk, sjablonger og Tim Holtz fantastiske stil.

Scrapping er en herlig hobby fordi det utfordrer både form- og fargesans. Det er så moro å prøve å kombinere forskjellige elementer og få det til å fungere i en helhet. Jeg bare elsker alle de lekre mønsterarkene og annet utstyr som er å få tak i om dagen. Det er som julaften når en ny eske kommer i postkassa.

Brita har vært med i DesignTeamet siden september 2012.
Bloggen hennes kan du besøke her: Britas Hobbyloft
Hei!
Jeg heter Anne Lill, er 81-model, gift og har 2 jenter på 3 og 7 år. Er opprinnelig rogalending, men bor nå i Indre Østfolds dype skoger.

Jobber som pedagogisk leder i en barnehage og driver med scrapping og strikker på fritiden. Har holdt på iallefall 10 år med denne hobbyen, og har vært med på mange stilskifter.

Stilen min er ganske variert, det kommer an på humøret og hvem jeg skal lage til. For tiden er jeg ganske vintage inspirert, så det dukker nok opp noen sånne bidrag fra meg.

Jeg håper noen av dere finner inspirasjon i det jeg lager!

Anne Lill har vært med i DesignTeamet siden februar 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Anne Lills Kortlagingsverksted
Hei!

Jeg heter Ane Sømme, og kommer fra Sandnes i Rogaland.
Har holdt på med scrapping nå i nesten 7 år, men begynte med digi først, så gikk jeg over på papir et par år etter. Og når jenta vår ble født, begynte jeg med kort, det er snart 4 år siden! Tiden går fort!

Jeg ble presentert for et lekkert scrapperom av en super venninde, og tenkte på kroken jeg har i kjelleren! Og da fikk jeg mannen til å hjelpe meg med det, og da var det gjort! hihi

Jeg har vel ingen fast stil, liker det meste, men er veldig glad i blonder og litt sarte farger, men noen kort med FARGER kommer det også...

Jeg liker VELDIG godt å fargelegge! Mine promarkers er flittig brukt!

Ane har vært med i DesignTeamet siden februar 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Anes Plass

Hei!
Jeg er da Lena, 74-modell og holder til i Arendal.
Jeg begynte så vidt å teste ut papirhobby i 2010. Det vil si - jeg handlet som en gal, det var jo så mye fint der ute ;-) Så i 2011 så måtte jeg ta meg sammen og faktisk lage noe med alt dette fantastiske utstyret og flotte tingene jeg hadde kjøpt. Jeg fant da ut at kort er min greie. Og jeg heller kanskje mer mot det enkle en jeg vil innrømme.

Synes også at esker og album er en grei ting å lage innimellom. En annen ting jeg faktisk setter pris på er å sitte og lage tutorials. Om noen ikke finner det de leter etter så kan de spørre meg, så sitter jeg og fikler helt til jeg finner ut av hvordan ting er laget, og lager en tutorial på det. Liker å fargelegge med distress, og koser meg når jeg sitter og maler.Men noen spesiell stil tror jeg ikke at jeg har. Men har en forkjærlighet for det enkle, og får panikk om noen sier blomst ;-)

Når jeg ikke sitter med min flotte papirhobby, liker jeg veldig godt å ta på meg et par joggesko og gå tur i marka. Jeg er så heldig at vi er en stor gruppe her i Arendal som inspirerer hverandre til å ta beina fatt, og de kaller seg for Gå`rijaen. Et herlig navn, ikke sant? Er også veldig glad i bøker og musikk.

Jeg er utrolig takknemlig for å være en del av dette flotte designteamet, og håper jeg at jeg kan inspirere noen av dere der ute, like mye som dere inspirerer meg hver dag.

Lena har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Kreative Lena
Hei!

Jeg heter Elisabeth, og er 32 år gammel. Jeg kommer fra et sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæresten min og katten vår, Safira.

Jeg har så lenge jeg kan huske vært glad i å gjøre hobbyer der jeg kan male, tegne,  og sy.
 Jeg laget mitt første kort høsten 2010 og ble hektet fra første stund. Jeg prøver å lage kort så ofte jeg kan og  har tid til det. Det er en fin måtte å koble av fra hverdag og mas.

Når jeg ikke lager kort sitter jeg foran tv og samtidig fargelegger jeg ofte også på et stempletmotiv med copics-tusjene mine. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og planlegger kortet ut fra et ferdig fargelagt motiv, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet. Kortene mine har ofte masse blomster, blonder og perler eller halvdiamanter. Jeg prøver å variere med hvilken farger selve kortet er i men, kommer stadig tilbake til rosa eller lilla. 
Jeg er glad for å få være en del av design teamet og håper å kunne inspirere dere.

Elisabeth har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her:  Elisabeths´ Lille Papir Verden

Hei!

Jeg heter Jeanett og er 25 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo. Jeg jobber som lærer på en barneskole der jeg er kontaktlærer for en 3. klasse.

Jeg har ulike interesser som sykling, film og lesing, men den største av dem alle er kreativt arbeid. Jeg startet med kortlaging for ca. tre år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg heller den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer.

Jeanett har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Jeanetts kortblogg
Hei!

Anita Lise Bjørklund heter jeg og bor på Nygårdsjøen, 6 mil sør for Bodø.
Jeg er 56-modell og har holdt på med denne herlige papirhobbyen siden 2006-2007.

Første kurset var et scrapbookingkurs hos en fotoforhandler i Bodø, jeg tror det var i 2004. Det gikk et par år før jeg kom meg videre med papir og lim. Etter det har det blitt flere kurs i kortlaging. Jeg lager mye kort på bestilling og da blir det ofte tradisjonelle kort etter ønske fra kunder, men jeg liker å variere litt. Har laget flere esker, bokkort, og prøvd forskjellige bretteteknikker. Har nok utviklet meg fra ganske enkle ting til å bruke masse stæsj og pynt :) Fargeleging har jeg gjort litt av, men ikke så mye. Ønsker å bli bedre på det.

Jeg er gift og har 3 voksne barn, 2 jenter og en gutt. 4 barnebarn er jeg også velsignet med, 2 av hvert. 
Mine interesser ellers er familien, friluftsliv, musikk og dans, og reise på tur med bobilen. Litt håndarbeide har jeg drevet litt med sånn sporadisk. Veving har jeg holdt på med i noen år, kun prydvev. Strikking har jeg fått interesse for.
Jeg jobber 100% stilling i Salten Kraftsamband AS som kundekonsulent siden 1. mars 2014. 
Før det hadde jeg samme jobben i et everk (som ble oppkjøpt av SKS) siden 1993, i tillegg IT-ansvar.

Håper jeg kan være til inspirasjon og bidra med mine ideer, samtidig lærer jeg utrolig mye fra alle superflinke scrappere rundt omkring.

Anita Lise har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Anita Lise´s Hobbyside 


Hei!

Jeg heter Mari og er en 82-modell fra Sandnes, nå bor jeg i vakre Øygarden, i havgapet utenfor Bergen med min mann og datteren min. Jeg har alltid likt å gjøre noe kreativt og da vi bygde hus laget jeg meg en herlig hule i 2.etg, som heter Kosekroken. Her bruker jeg så mye tid som mulig, enten jeg lager kort, album eller pusler med project life.

Tror ikke jeg skal plassere meg i noen spesiell stilgruppe. Noen ganger blir det c&s i skarpe farger, og andre ganger vintage i duse farger. Jeg er veldig glad i october afternoon, Maja design og pion. Når jeg fargelegger liker jeg å bruke promarkers, eller gode gammeldagse fargeblyanter.

Jeg liker å prøve nyte ting, enten det er på kurs eller ut fra en tutorial eller ett bilde jeg har sett. Det går i alt fra mixed media, c&s eller typisk kortlaging hvor alt er rett og beint.

 Mari har vært med i DesignTeamet siden mai 2011.
Bloggen hennes kan du besøke her: Kosekroken
Hei.
Jeg er ei jente som for øyeblikket er 33 år. Bor i Ålesund med mann og to flotte jenter. Har scrappet noen år og blir aldri lei. Så mye nytt å lære og eksperimentere med hele tiden. Så gøy!! Man blir jo aldri utlært og finner inspirasjon overalt. 

Jeg lager for det meste kort, men litt esker og andre brettinger blir det innimellom 😊 Elsker en utfordring der jeg kan gå litt utenom det jeg vanligvis gjør. Har vel egentlig ikke noe spesiell stil, og lager mye forskjellig. Men jeg er fryktelig glad i blonder, blomster og perler.

Jeg er veldig glad for å få lov å bli med i Design teamet her hos Nordsalten Hobbyklubb og håper å kunne inspirere og bli inspirert i tiden fremover.

Marie har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Maries scrapperier
Jeg heter Veronique og er en 78-modell. Bor i Enebakk sammen med mannen min og hunden vår Lily. 

Begynte med scrapbooking i 2009, og har siden blitt helt hektet på å lage kort, tags, esker og diverse. Min stil er veldig varierende, det kan gå fra vanlig kort (motiver fargelagt med Zig Clean Color Real Brush) til Shabby chic. Har nylig begynt med mixed media på kort/tag og LO, og synes det er veldig gøy å prøve noe nytt.

Jeg er kjempe glad for å kunne være en del av Nordsalten Hobbyklubbs designteam, og gleder meg til å komme i gang. Håper jeg kan inspirere dere med min kreativitet.

Veronique har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Handmade cards by Veronique
Hei hei. 
Jeg heter Cathrine. Jeg er så heldig å få lov å være med her i Design Teamet hos Nordsalten Hobbyklubb. Er første gang jeg er med i et team, så dette er veldig spennende. Hvert fall for meg. :)
Jeg kan fortelle litt om meg selv. Jeg er 33 år ung ;) og har en samboer. Sammen har vi 4 barn. Vi bor litt utenfor Lillestrøm. 

Jeg har drevet med scrapping og kortlaging siden ca.2009. Stilen min er jeg sannelig ikke sikker på hvor ligger, vil si litt over alt. Jeg lager for det meste kort, og på motivene maler jeg med Distress Marker.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og håper jeg kan være til inspirasjon.

Cathrine har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Newbee Scrapper
Mitt navn er Maria (alias BlackLissi i scrappeverden), 75- modell og bor i nærheten av Lillestrøm. Jeg alltid har vært glad i diverse håndarbeid, alt fra makrame til brodering og strikking, men etter at jeg har blitt introdusert i 2008 for denne fantasktiske hobbyen - scrapping, så ble jeg fullstendig hektet! Farvel håndstrikkete sokker, det får bestemoren ta seg av! :)

Scrappestilen min er vanskelig å definere. :) Jeg liker å eksperimentere og prøve forskjellige stilarter og teknikker. Alt fra CAS til vintage og shabby chic. Alt etter hva som passer til anledningen eller oppgaven. Elsker å prøve noe nytt, om det er ny teknikk eller nytt produkt. Da koser jeg meg! 

Utrolig glad å være med denne flotte gjengen i Nordsalten Hobbyklubb! Gleder meg til å inspirere og ikke minst bli inspirert av dere andre! 

Maria har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Blacklissis scrapp
Heisan!
Jeg heter Ane Lene, og er en -72 modell. Jeg bor i Drammen sammen med mann, 2 barn og 2 katter.
Jeg har stort sett alltid hatt en hobby, som startet med Pusur skoledagbøker i sin tid. Siden har det bl.a  både vært brodering og maling. Scrapping startet jeg med i 2006, jeg begynte først med LO’er, men etter hvert har det (nesten bare) blitt kortlaging. 

Jeg tror ikke at jeg har noen spesiell stil. Jeg liker å prøve litt forskjellig. Noen ganger får jeg dilla på en bretteteknikk eller en stil, inntil jeg blir inspirert av noe annet jeg vil forsøke meg på. Men er ting er sikkert, og det er at jeg elsker dies, og de bruker jeg flittig på mine kort.

Jeg er veldig fornøyd og glad for å få lov til å være med som en del av designteamet til Nordsalten hobbyklubb. Og jeg håper at jeg klarer å inspirere andre med mine kreasjoner.

Ane Lene har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Min hobbyverden
Jeg heter Ragnhild og er 32 år. Jeg bor i Trondheim og har 2 flotte barn, en hund og en fantastisk samboer. Denne hobbyen har jeg holdt på med siden 2007-2008 og jeg elsker den virkelig. Det er alltid nye produkter som kommer på markeder som inspirerer meg til å prøve nye ting og det er alltid nye ting å lære.

Jeg startet med å lage kort så gikk jeg videre til esker, lo, minialbum, mixed media og art journal. Men jeg har en forkjærlighet for mixed media og jeg koser meg max med maling stensiler, klin, klæsj og ikke minst masse detaljer. Er det noe som er typisk meg, så må det være det. Men jeg elsker å eksperimentere å prøve nye ting også. 

Tusen takk for at jeg fikk lov til å være en del av Design teamet her hos Nordsalten Hobbyklubb. Jeg gleder meg til å inspirere andre med kreasjonene mine og ikke minst bli inspirert selv.

Ragnhild har vært med i DesignTeamet siden mai 2016.
Bloggen hennes kan du besøke her: Rakle paper design


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar