DesignTeamet

Vi er for tiden ti kreative damer i DesignTeamet vårt i Nordsalten Hobbyklubb. Her kan du bli litt bedre kjent med hver enkelt av oss.Hei!
Jeg heter Karen Elise, er 82-modell, og jobber som lærer på en barneskole i Stavanger. 
Jeg har alltid drevet med diverse håndarbeid og hobbyaktiviteter, og det varierer litt hva jeg driver mest med. Kort har jeg laget så lenge jeg kan huske, men kan vel si det ”tok av” rundt 2009, da jeg ble introdusert for hobbyen av ei god venninne. Det var så inspirerende med alt utstyret, pynten og de nydelige arkene som fantes!

Jeg er veldig glad i stilene vintage og shabby chic, og det meste jeg scrapper kommer inn under disse stilartene. Jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting, og liker å teste nye stiler og teknikker. Jeg er også glad i å fargelegge med ProMarkerene mine. 

Jeg er veldig takknemlig for å være en del av Nordsalten Hobbyklubbs designteam. Jeg håper jeg er med på å inspirere dere til å lage flotte ting til utfordringene våre. Det som i hvert fall er sikkert, er at dere inspirerer meg!

Karen Elise har vært med i DesignTeamet siden desember 2011.
Bloggen hennes kan du besøke her: Kortfryd

Hei!
Jeg er da Lena, 74-modell og holder til i Arendal.
Jeg begynte så vidt å teste ut papirhobby i 2010. Det vil si - jeg handlet som en gal, det var jo så mye fint der ute ;-) Så i 2011 så måtte jeg ta meg sammen og faktisk lage noe med alt dette fantastiske utstyret og flotte tingene jeg hadde kjøpt. Jeg fant da ut at kort er min greie. Og jeg heller kanskje mer mot det enkle en jeg vil innrømme.

Synes også at esker og album er en grei ting å lage innimellom. En annen ting jeg faktisk setter pris på er å sitte og lage tutorials. Om noen ikke finner det de leter etter så kan de spørre meg, så sitter jeg og fikler helt til jeg finner ut av hvordan ting er laget, og lager en tutorial på det. Liker å fargelegge med distress, og koser meg når jeg sitter og maler.Men noen spesiell stil tror jeg ikke at jeg har. Men har en forkjærlighet for det enkle, og får panikk om noen sier blomst ;-)

Når jeg ikke sitter med min flotte papirhobby, liker jeg veldig godt å ta på meg et par joggesko og gå tur i marka. Jeg er så heldig at vi er en stor gruppe her i Arendal som inspirerer hverandre til å ta beina fatt, og de kaller seg for Gå`rijaen. Et herlig navn, ikke sant? Er også veldig glad i bøker og musikk.

Jeg er utrolig takknemlig for å være en del av dette flotte designteamet, og håper jeg at jeg kan inspirere noen av dere der ute, like mye som dere inspirerer meg hver dag.

Lena har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Kreative Lena
Hei!
Jeg heter Elisabeth, og er 32 år gammel. Jeg kommer fra et sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæresten min og katten vår, Safira.

Jeg har så lenge jeg kan huske vært glad i å gjøre hobbyer der jeg kan male, tegne,  og sy.
 Jeg laget mitt første kort høsten 2010 og ble hektet fra første stund. Jeg prøver å lage kort så ofte jeg kan og  har tid til det. Det er en fin måtte å koble av fra hverdag og mas.

Når jeg ikke lager kort sitter jeg foran tv og samtidig fargelegger jeg ofte også på et stempletmotiv med copics-tusjene mine. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og planlegger kortet ut fra et ferdig fargelagt motiv, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet. Kortene mine har ofte masse blomster, blonder og perler eller halvdiamanter. Jeg prøver å variere med hvilken farger selve kortet er i men, kommer stadig tilbake til rosa eller lilla. 
Jeg er glad for å få være en del av design teamet og håper å kunne inspirere dere.

Elisabeth har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her:  Elisabeths´ Lille Papir Verden

Hei!
Jeg heter Jeanett og er 25 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo. Jeg jobber som lærer på en barneskole der jeg er kontaktlærer for en 3. klasse.

Jeg har ulike interesser som sykling, film og lesing, men den største av dem alle er kreativt arbeid. Jeg startet med kortlaging for ca. tre år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg heller den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer.

Jeanett har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Jeanetts kortblogg
Hei!
Anita Lise Bjørklund heter jeg og bor på Nygårdsjøen, 6 mil sør for Bodø.
Jeg er 56-modell og har holdt på med denne herlige papirhobbyen siden 2006-2007.

Første kurset var et scrapbookingkurs hos en fotoforhandler i Bodø, jeg tror det var i 2004. Det gikk et par år før jeg kom meg videre med papir og lim. Etter det har det blitt flere kurs i kortlaging. Jeg lager mye kort på bestilling og da blir det ofte tradisjonelle kort etter ønske fra kunder, men jeg liker å variere litt. Har laget flere esker, bokkort, og prøvd forskjellige bretteteknikker. Har nok utviklet meg fra ganske enkle ting til å bruke masse stæsj og pynt :) Fargeleging har jeg gjort litt av, men ikke så mye. Ønsker å bli bedre på det.

Jeg er gift og har 3 voksne barn, 2 jenter og en gutt. 4 barnebarn er jeg også velsignet med, 2 av hvert. 
Mine interesser ellers er familien, friluftsliv, musikk og dans, og reise på tur med bobilen. Litt håndarbeide har jeg drevet litt med sånn sporadisk. Veving har jeg holdt på med i noen år, kun prydvev. Strikking har jeg fått interesse for.
Jeg jobber 100% stilling i Salten Kraftsamband AS som kundekonsulent siden 1. mars 2014. 
Før det hadde jeg samme jobben i et everk (som ble oppkjøpt av SKS) siden 1993, i tillegg IT-ansvar.

Håper jeg kan være til inspirasjon og bidra med mine ideer, samtidig lærer jeg utrolig mye fra alle superflinke scrappere rundt omkring.

Anita Lise har vært med i DesignTeamet siden september 2013.
Bloggen hennes kan du besøke her: Anita Lise´s Hobbyside 
Mitt navn er Gro Lunde, ute i bloggeverden er jeg kjent som Plundis. 
Jeg er en dame i 40-åra og bosatt på et sted som heter Ostereidet, nord for Bergen. Her bor jeg sammen med min mann og tre barn som etter hvert begynner å bli store (19, 17 og 9). De to største har flyttet ut av redet i forbindelse med skolegang, så er kun minste frøkna igjen nå.
Scrapping oppdaget jeg for alvor i 2009, når jeg skulle lage dåpsinvitasjoner til minste frøknas dåp. En hel verden med de deiligste ting!! Ble fort hekta, ja!! 
Jeg har vært med i flere DT-team, drevet egen utfordringsblogg og arrangert scrappetreff. Jeg lager mest kort, men har også forsøkt på forskjellige 3D-prosjekter, Loer og andre kjekke ting.

Nå ser jeg frem til å kunne være en inspiratør hos Nordsalten Hobbyklubb og for dere der ute i bloggland. Samtidig har jeg børstet støv av min egen blogg, Plundis`s Kreativiteter, så dere er velkommen å ta en titt der, på det jeg har laget tidligere

Gro har vært med i DesignTeamet siden starten, og kom tilbake i juni 2017 etter en pause.
Bloggen hennes kan du besøke her: Plundis sine kreativiteter
Hei!
Mitt navn er May-Runa Johansen. 

Jeg er 32 år og bor på Ramberg i Lofoten. Er gift, hjemmeværende mamma til to jenter på 7 og 4 år.

Begynte å lage kort i 2012 etter å tilfeldigvis sett en video av cuttlebug på YouTube.  Siden da har jeg vært helt hekta! Stilen min er preget av vintage, romantisk, blonder og «lag på lag» Er også veldig glad i sommerfugler.

For meg er kortlaging litt mindfullness, litt egentid som også gir meg ny energi på en måte. Så er det også en hobby jeg deler med jentene mine.  Veldig koselig å sitte rundt stuebordet og lage kort sammen med dem.

Det er utrolig stas å få lov til å være en del av teamet til Nordsalten hobbyklubb!
Jeg håper mine kort kan være til inspirasjon.
Gleder meg så til å se deres bidrag på utfordringene her i bloggen!

May-Runa har vært med i DesignTeamet siden oktober 2018.
Bloggen hennes kan du besøke her: May-Runas kortverden


Hei!
Jeg heter Anita Sjøthun og er 38 år. Bor på Hafslo i Sogn med mannen min og våre 4 barn. 
Jeg begynte med å lage album for 12 år siden, men det var for noen år siden når jeg ble introdusert for dies at hobbyen ble til en stor lidenskap! Plutselig åpnet det seg en verden opp for meg som inneholdt alt fra mønsterark, dies, stempler, blomster og anna stæsj, jeg ble mildt sagt hektet! Nå scrapper jeg stort sett hver eneste kveld hele året rundt!

Jeg er veldig glad i våre norske produsenter, bruker mye norske tekster både i form av stempler og dies på kortene/prosjektene mine. Har ingen bestemt stil tror jeg, varierer litt fra kort til kort. Det er alltid noe nytt å prøve, nye typer produkter, nye måter å brette på, det finnes så mye fantastisk inspirasjon der ute!

Er utrolig stas å få være en del av design teamet til Nordsalten Hobbyklubb, håper å spre scrappeglede og inspirasjon til dere!

Jeg er veldig glad i våre norske produsenter, bruker mye norske tekster både i form av stempler og dies på kortene/prosjektene mine. Har ingen bestemt stil tror jeg, varierer litt fra kort til kort. Det er alltid noe nytt å prøve, nye typer produkter, nye måter å brette på, det finnes så mye fantastisk inspirasjon der ute! 
Er utrolig stas å få være en del av design teamet til Nordsalten Hobbyklubb, håper å spre scrappeglede og inspirasjon til dere!

Anita har vært med i DesignTeamet siden oktober 2018.
Bloggen hennes kan du besøke her: Anitas PapirhuleHei!
Mitt navn er Marielle Jakobsen aka MissStampalot, jeg er 33 år
og bor på Tranøy i Hamarøy. Jeg har vært samboer med min kjære i 15 år og vi har 4 felles barn.
Jobber til vanlig i hjemmesykepleien men er fortiden hjemme i mammaperm med 
Sistemann på 6mnd.
Grunnlegger av Nordsalten hobbyklubb- bloggen men har ikke vært aktiv her inne på flere år.
Jeg har drevet med scrapping i snart 7 år, men har hatt pause på noen år. Nå, når jeg har gått hjemme med minstemann har jeg kjent savnet etter scrapping og startet opp igjen.
Lager for det meste kort og Lo, men har i den siste tiden åpnet opp
for mixed media. Er ellers veldig glad i å lage vintagekort, og havner alt for ofte inn på det temaet.
Nå er jeg veldig glad for å få lov å bli DT for Nordsalten Hobby, da jeg trenger masse inspirasjon, å trenger og pushes litt ut av komfortsonen ☺️ Gleder meg masse til å følge bloggen og alle de fine kreasjonene rundt om kring.

Marielle har vært med i DesignTeamet siden starten, og kom tilbake i 
oktober 2018 etter en lang pause.
Bloggen hennes kan du besøke her: MissStampAlot

Hei!
Jeg heter Ingunn og kom til verden i 1971. Jeg har vokst opp på Sørlandet. Foreldrene mine har alltid vært over middels opptatt av estetikk og håndtverk så søsknene mine og jeg fikk godt med bra hobby materialer.
Det første bilde av at jeg lager kort er fra da jeg var 4 år og broderte blomst på papp til Farmor:) Nå bor jeg sammen med min mann i Oslo. 

Hvis jeg ikke er helt oppslukt i Sci-fi filmer eller serier så går det oftest i kortlaging. Lager noen tradisjonelle kort til dåp og bryllup osv. når jeg får bestillinger. Men er lykkeligst når jeg får leke meg egen lagde bakgrunner ofte i (litt enkel) Mixed Media stil. Er også begeistret for CAS som jeg håper å få mere dreisen på etter hvert. Å få lov til å være med på design teamet hos Nordsalten Hobbyklubb føles som å ha en venninde i 4. klasse når du begynner i 1.klasse:) Veldig Stas!

Ingunn har vært med i DesignTeamet siden oktober 2018.
Bloggen hennes kan du besøke her: Ingunn sine kort

4 kommentarer: