torsdag 3. juni 2010

Surprise / overraskelse

Vi blir glade dersom dere som kommer med bidrag også støtter opp om oss og
blir følger av bloggen  !

8 NYE følgere av denne bloggen fra i dag får en overraskelse i posten fra oss = )

2 av dere "gamle trofaste" får også en overraskelse hver.

Skriv en kommentar under, fortell om du er gammel eller ny følger (husk fra i dag) , og hvorfor
AKKURAT DU fortjener en overraskelse fra oss = )

Frist er:  1 JULI

Lykke til, jenter

Sommer-klem fra ALLE OSS i Designerteamet.

74 kommentarer:

 1. Jeg har vært følger lenge.
  Hvorfor jeg skulle få en overraskelse i posten???
  Det kjekkeste jeg vett er en overraskelse i posten, da blir jeg veldig glad, og når jeg er glad, blir alle andre rundt meg glade også....
  God Natt.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. Oj,oj så spennende...
  Jeg har vært følger en stund... Hvorfor akkurat jeg skal få en overraskelse, hm... tenke, tenke... jo, jeg har vært med på 6 av 7 av deres utfordringer, og jeg scrapper så og si hver dag... Ja, jeg er avhengig av å scrappe :-)

  Ane Lene

  SvarSlett
 3. Hej: Jeg har ikke været følger så længe da jeg er ret ny i blogverden så først ved at lære at bruge den.Jeg er ikke en vinder, jeg er ikke god i lodtrækning, men prøver tit.
  Er man ikke med har man jo ingen chance.
  sov godt kh lissy-hanne

  SvarSlett
 4. Heisan.
  Jeg er en gammel følger og en trofast titter på siden, og det hadde vært gøy å vinne en premie(krysser fingrene).Jeg syns det er så inspirerene for allt som dukker opp siden,og ikke minst allt det dere flinke i DT lager!

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 5. Heisann! Jeg har lagt meg til som følger hos dere nå! Men har egentlig hatt dere på blogglisten min lange..så har jo derfor fulgt med dere! :) :) Har vært med på 1 oppgave hos dere med to bidrag! :) Vet ikke hetl hvorfor akkuart jkeg skulle vinne...men jeg liker å titte på utfordringer og å følge dem. Grunnen til at jeg har vært med på få er fordi jeg ofte bare er for treg til å løse oppgavene, men får inspirtrasjon fra oppgavenen likevel,hehe! Har fått scrappet litt lite i det siste pga mye sykdom men håper på mer scrapping nå fremover og en overraskelse i posten hadde vært spennende og inspirrerende! :) Klem

  SvarSlett
 6. Hej, jag är en ny följare hittade sidan när jag var inne på någon annan blogg och jag gillar utfordringar. Trevliga överaskningar är kul så jag hållar tummarna.......
  Ha det bra, Birgitta

  SvarSlett
 7. Henger meg med jeg :)
  Er en gammel følger, eller ja, i alle fall fulgt dere i 1 1/2 måned :)
  Er rellativt ny i hele kort og blogg systemet :) Ingen grunn til at faktisk jeg skulle være en bedre kandidat enn de andre her til å vinne. Men hadde jeg vunnet så hadde jeg i alle fall blitt utrolig glad og fornøyd :D

  Uansett så synest jeg at arbeidet dere på DT gjør er kjempeflott! Takk for at jeg får være med på konkurransene deres.

  Mvh

  Carina

  SvarSlett
 8. Hei :-) Har fulgt med en stund jeg :-) Ha en flott dag, jenter :-)

  SvarSlett
 9. Hej, jag har följat er c.två månad och först jag kom, tyckte jag era utfordringar mycket.
  Det här är mycket spännande...
  Hälsningar från Finland;-))m

  SvarSlett
 10. Jeg er følger fra før og har fulgt med en stund.
  Morsomt med overraskelser. :)

  SvarSlett
 11. Hei dere,
  jeg er følger og har vært det en stund :-)
  Grunnen til å få en overraskelse i posten må være at det blir som å få et spark bak til å delta i utfordringene deres ! Ok ??
  Ha en fin dag alle sammen :-)

  SvarSlett
 12. Hei.
  Jeg meldte meg som følger i dag. Har nettopp funnet denne utfordringsbloggen, og gleder meg til å følge med videre. DT bidragene er knall fine. Grunnen til at jeg fortjener å vinne, har ingen bedre grunn enn alle andre her. Men er vanligvis ikke noe vinner menneske, men kan jo hende jeg er heldig denne gangen:)

  SvarSlett
 13. Har fulgt med en stund nå,blogg er virkelig en intspirasjonskilde,finn alltid noe som gir ideer.Og en overraskelse hadde vært......en overaskelse ja...Håpe..håpe..

  SvarSlett
 14. Hei! Da har jeg også lagt meg til som følger hos dere:) Fant dere gjennom FB sida Hobby-blogging, og her var det masse fint, og flotte utfordringer. Kanskje er det nettopp dere som får meg til å begynne å levere bidrag, og da er det jo kjekt med litt tilskudd i hobbyskrinet:) Ha en fin dag.

  SvarSlett
 15. Hej!
  Jeg er ny følger fra i dag af.I har dog ligget som bokmerke hos mig ganske længe.Har faktisk deltaget på en udfordring her.
  Hvorfor jeg fortjener en overraskelse? Tja det kunne være en slags belønning for at jeg endelig har turdet lave mig en blog og begyndt at deltage i nogle udfordringer, istedet for bare at deltage fra sidelinjen. Koser mig vældig i blogverdenen og har "truffer" utrolig mange hyggelige og dygtige piger ( tror de fleste af os er hunkøn)
  Tak for fine DT bidrag som er vældig inspirerende, og for jeres udfordringer.
  Held i lodtræknng- vi får se!

  SvarSlett
 16. hei
  jeg har nettopp oppdaget dere, og er gjerne med på å få en overraskelse for dermed å ha ENDA bedre grunn til å bli med på utfordringene deres.
  legger meg til som følger nå jeg :-)
  ha en flott dag.

  SvarSlett
 17. Hei. Har vært følger fra starten. Og jeg har levert mange bidrag hos dere. Og grunn til at jeg skulle vinne måtte da vel i denne sammenheng bare være å ha litt flaks? Dere har mange fine utfordringer, og jeg deltar når jeg har tid. Elsker å scrappe og lage kort.

  SvarSlett
 18. Jeg har vært følger en stund, men har ennå ikke turt å delta på en utfordring.....kanskje jeg snart bare må hoppe i det;)

  Ha en flott dag alle sammen:)

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 19. Heisann!!
  Jeg la meg til som følger for en god stund siden, og har dere også på blogglista mi:) Hvorfor jeg fortjener å vinne.... tja si det!! Har vel ikke noe godt svar på det, men tenk for en herlig LYKKEFØLELSE av å finne en overraskelse fra dere i postkassa :)
  Ha en flott dag!
  Klem

  SvarSlett
 20. Jeg la meg til som følger nå, men har jo visst om dere en stund, og sendt inn noen bidrag.
  Nå er det vel ikke noe spesiell grunn til at jeg burde vinne, men jeg synes det er utrolig koselig. Og så lyser det opp i en hverdag som kan være trist og grå, og jeg blir så glad og takknemlig :)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 21. Ååå så spennende, artig med overraskelser! Jeg er en gammel følger. Dere har mange fine utfordringer og kommer til å fortsatt følge med dere.
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 22. Har vør følger en stund! :-)
  Klart ei ønsker meg en overraskelse!! :-)
  Hvorfor ei ska vinne!!?? Tja, ei kunne no virkelig tenkt meg no nytt å bryne meg på no som ei ikke har fått scrappet på lenge. Har nemlig opperert høyre hånd, så ei har hatt belastningsforbud i 4 uker no. Ska på ny røntgen og kontroll på mandag, da har det gått 5 uker, og da håper ei på klarsignal til å belaste hånda igjen. Da blir det masse scrapping framover! :-)

  SvarSlett
 23. Jeg har vært følger her siden oppstarten jeg. :D Og synes vel at det får være min grunn til å få da. Det er jo en super utfordringsblogg!

  SvarSlett
 24. Jeg har vært følger av dere lenge :9 Scrapping er gøy, blogging er gøy og overraskelser er GØY.
  Jeg vinner fordi bare jeg er meg :)

  SvarSlett
 25. Jeg har hatt dere på link lista mi i bare noen dager.Så jeg hvet ikke om jeg regnes som ny eller gammel! Men jeg blir i allefall å treffe her inne med bidrag på utfordringer.Jeg elsker utfordringer å jobbe med.er nok en som trenger et puff av og til for å komme i gang.Gøy med overraskelser,og jeg krysser fingrene for at jeg skal være en av de heldige som blir trekt ut:-)

  SvarSlett
 26. Jeg har fulgt dere en stund:)
  Jeg elsker å få overraskelser i postkassen, desverre er det oftere regninger enn overraskelser, derfor hadde det vært kjekkt å få en overraskelse fra dere.

  Klem Hege.

  SvarSlett
 27. Jeg har lagt meg som følger fra i dag av.(trodde jeg var følger). Jeg er ofte innom, for dere har flotte utfordringer.Og så har dere et dyktigt designerteam som lager mye inspirerende!
  Hvorfor akkurat jeg fortjener en overraskelse?
  - Ingen spesiell grunn, er bare veeeldig kjekt med overraskelser!!

  Klem Mona :0)

  SvarSlett
 28. Jeg er allerede følger, og har vært det siden begynnelsen, faktisk. :)
  Jeg vet ikke helt om jeg fortjener en overraskelse, men jeg vet at jeg hadde blitt utrooolig glad for en. :D

  SvarSlett
 29. Hei. Jeg har lagt meg til som følger, men har allikevel vært innom dere ukentlig da jeg har dere i blogglisten min:) Jeg fortjener å vinne for nå har jeg akkurat levert siste eksamen av to års lederstudie:) Så nå kan jeg igjen nyte scrapping og mammapermisjonen:=)

  SvarSlett
 30. Heisann.
  Jeg er en gammel følger av bloggen deres. Grunnen til at jeg bør vinne overraskelsen deres er fordi jeg elsker overraskelser i posten. Spesielt overraskelser som jeg kan være kreativ med.
  Takk for en flott utfordringsblogg...
  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 31. Hei, har fulgt med på utfordringene deres fra starten:-) La meg til som følger for noen dager siden! Alltid moro å se de flotte DT bidragene.
  Hadde vært moro å få en kreativ overraskelse i posten:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 32. Heisann. Jeg er en ny følger av deres blogg, og jeg elsker overraskelser <3 Håper jeg vinner!!!!
  Jeg har levert to bidrag til utfordringene deres, og i dag har jeg jammen meg levert en til!Flott at noen lager konurranser til oss scrappegale damer.hihi
  Ha en flotters dag.
  Klem Kristina

  SvarSlett
 33. Hei, jeg har vært følger en stund nå. Har levert et par bidrag også. Hvorfor skal jeg vinne? Vel det er vel ingen spesiell grunn, men jeg hadde blitt utrolig glad for en overrskelse i posten. Ha en fin dag :))

  SvarSlett
 34. Hei, har lagt meg til som følger i dag, men er innom bloggen hver dag for og få nye ideer. Håper på en overraskelse i posten hadde vert gøy. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 35. Hei

  Jeg har vært følger en stund, og jeg er stadig innom her og ser hva som skjer. Det er morsomt med utfordringsblogger og alt som har med å vinne scrappeting.
  Og grunnen til at jeg bør vinne en overaskelse er fordi jeg blir skikkelig glad og rett og slett barnslig når jeg får pakker, og jeg skammer meg ikke over det, fordi jeg mener at sånne ting må man få lov til å glede seg over :o)

  SvarSlett
 36. hei. og takk for en flott utfordringsblogg!!
  har vert følger fra starten av.
  hvorfor akkurat meg?- hvorfor ikke???
  håper eg er den heldige utvalgte.

  klem fra Benedicte

  SvarSlett
 37. Hei og hopp! No har eg og vorte følgjar. Eg fann nettopp bloggen dykkar, og samme dag fann eg og ei kjempekjekk utfordring som eg deltok på.. Og grunnen til at eg skal få ein overraskelse er at eg er studentscrappar, noko som vil seie at eg scrappar på studentbudsjett og difor treng litt tilskot til samlinga sidan vi ikkje får studielån i juni og juli :)

  SvarSlett
 38. Jeg har vart følgare en stund. En overraskelse i posten vore artigt att få! :)
  Tuusen takk for en inspirerande blogg!

  SvarSlett
 39. Stå på jenter, dere gjør en flott jobb!!! Jeg har vært følger en stund. så koselig å gjøre stas på nye og gamle følgere. Ha en trivelig helg.
  Klem Jorunn

  SvarSlett
 40. Heisann! Ny følger fra i dag, fant dere via en annen blogg :) Har hørt om dere før da - hvem har ikke det.

  Grunn til å vinne? Tja.. alle fortjener vel å vinne noen engang og den som intet våger intet vinner :D

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 41. Hei hei. Jeg er en 1-2 ukers gammel følger og liker siden deres veldig godt! Hvorfor jeg skal få overraskelse i posten? Får bare regninger og reklame, så en overraskelse hadde vore ein fin forandring. Dessuten er ein inspirasjon til meir scrapping aldri å forakte :) Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 42. Jeg har fulgt med på sidelinien i lang tid, men er først nu blevet fast læser.

  Så ny :)

  SvarSlett
 43. Legger meg til som følger i dag=) Hadde nok gjort det uansett, mykje kjekt som skjer innpå her ser eg!:) Om eg hadde fått ein overraskelse i posten hadde eg blitt vanvittig glad! Alltid dagens høgdepunkt å hente posten når eg venter på ein pakke=)

  Ha ein finfin helg alle sammen i finværet! =)

  SvarSlett
 44. Heisann: jeg er en ny følger av denne siden og etterhvert skal jeg se om jeg får til å bli med på noen av deres utfordringer også..selv om jeg er amatør (de sier det gjelder i 1 år)Til uken har jeg bursdag ,og jeg har prøvd mange ganger å vinne en candy,men jeg har ikke hellet med meg så det ville ha gledet meg skikkelig og gitt meg en ny "piff" til å fortsette med hobbyen min hvis jeg kunne vinne denne premien..synes det er mange flinke folk rundt omkring i landet som har denne interessen så stå på folkens -gled dere over kreativiteten du er utstyrt med.

  SvarSlett
 45. Jeg har vært følger nesten fra starten :)
  Dere har mange fine utfordringer, som jeg tenker jeg skal være med på..... Vært med på noen da :)
  Min forklaring på hvorfor jeg fortjener en overraskelse, er vel at jeg synes det er spennede å få det :=D
  Alltid glad for noe nytt til scrappingen :))))

  Klem Toini=)

  SvarSlett
 46. Jeg er følger!
  Har vært med fra starten tror jeg........
  Også innom for å levere utfordringer.
  Alltid moro med overraskelse i posten! :-)

  Ha ei strålende helg!

  SvarSlett
 47. Jeg trodde jeg var følger av dere, men det var jeg tydeligvis ikke, så nå har jeg lagt meg til.
  Det er ikke mange månende siden jeg startet med denne hobbyen for fult, og jeg elsker det:D
  Jeg er bare student å har ikke råd til å handle så mye utstyr, så derfor hadde det vært veldig koselig å vinne en overraskelse fra dere:D

  SvarSlett
 48. Ny følger fra i dag, har også lagt dere til blogglista mi. Har tenkt flere ganger å skulle delta i utfordringer hos dere, men så har det bare blitt med tanken. Nå lover jeg at jeg skal skjerpe meg! Kjempeflott utfordringsblogg med gøye utfordringer.
  Grunnen til at jeg skal vinne....hmmm....er vel ingen spesiell grunn til at akkurat jeg skal være så heldig, men jeg hadde blitt kjempeglad om jeg fant noe annet i postkassa mi enn kjedelig reklame og enda mer irriterende regninger.
  Ønsker dere en fortsatt god og kreativ helg!
  -Cathrin-

  SvarSlett
 49. Hei!
  Jeg er ny følger fra i dag:) Har ikke oppdaget bloggen deres før nå jeg - mye flott å se her. Kommer nok til å henge meg på en og annen utfordring også.
  Hvorfor skal jeg vinne da? ... hm jo er vel alltid gøy å vinne noe! Så har jeg ikke for vane å vinne noe - men så har jeg jo hell i kjærlighet haha - nei og nei for en begrunnelse!
  Jeg blir i alle fall suuuuper glad om jeg skulle vinne!
  Krysser fingrene!
  klem janniche

  SvarSlett
 50. Jeg er en gammel følger av dere :)
  Jeg vil vinne fordi nytt scrappestæsj er med på å få meg ut av denne scrappetørken jeg er kommet inn i. Og så synes jeg bloggen deres er veldig motiverende for å komme meg ut av tørken gjennom utfordringene dere har.
  Hilsen Lene

  SvarSlett
 51. Jeg har vært følger av dere lenge, og hvorfor skal jeg vinne?? Vanskelig å si, men det hadde jo vært super gøy!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 52. Hei, jeg har vært innom noen turer før, men har blitt "ny" følger av bloggen i dag. Det er jo grunn god nok for å få denne candyen er det ikke, vil jo bare feire at jeg har blitt følger ;-)))

  SvarSlett
 53. Har vært følger en stund :) Har deltatt på en utfordring, men har planer om å delta på flere:)
  Tenkte jeg skulle skrive en kommentar, kanskje jeg er heldig som blir trekt? Jeg har aldri vunnet noe på nett eller på blogger, så det hadde jo vært veldig kjekt:)

  SvarSlett
 54. Jeg er ny følger av dere fra idag, men har vært med på utfordringene deres.
  Er jo inne og ser når det er noe nytt i bloggen.
  Vet ikke hvorfor JEG burde vinne, men det hadde vært artig da:)

  SvarSlett
 55. Hei!
  Jeg er gammel følger,og det er ingen grunn til at nettopp jeg fortjener noe som helst,men fytti granskauen så moro det hadde vært med noe annet enn regninger,reklame,og gynekologinnkallelser i posten...Takk for meg;O)
  Klem,Janne

  SvarSlett
 56. Jeg er ny følger. I alle fall som registrert. Jeg fortjener å vinne fordi det er mye inspirasjon til å fortsette å scrappe i en slik overraskelse fra dere :)

  SvarSlett
 57. Jeg har delatt på utfordring hos dere tidligere og jeg er følger fra i dag av (men har hatt dere på utfordringslista mi på bloggen slik at jeg og andre finner frem til dere).

  Hvorfor jeg skulle vinne?
  -Hm, la meg tenke? Kanskje fordi jeg er meg og også fordi jeg har plass til mere utstyr på scrapperommet mitt, he he.

  Er dette en god nok grunn?

  SvarSlett
 58. Jeg er gammel følger! Hvorfor jeg skal få en overaskelse... Hmmm... For å rive igang innspirasjon til å lage noe!... Kanskje er det noe jeg ikke har prøvd før... Så kanskje jeg drister meg til å prøve noe nytt... Men bare kanskje altså.... :)
  Dette blir spennende... :)

  SvarSlett
 59. Kjekk måte å få nye følgere på, håper dere får mange nye til å bli med !!
  Jeg er en "gammel" følger :)
  Hvorfor jeg skal få en overraskelse...det må vel være fordi jeg ELSKER overraskelser i postkassa mi, knis.
  Ønsker dere alle en fin dag!

  SvarSlett
 60. Hei! La meg til som følger idag. Har ikke vært med på noen utfordringer ennå, men plutselig så kommer det en....
  Ha fortsatt en fin dag :)
  Linda

  SvarSlett
 61. Jag är ny följare! Hittade hit av en slump men älskar utmaningar... ;-) Nu ska här skapas och vad inspirerar till skapande mer än överraskningar?? :-)

  Ha det gott!

  Linda

  SvarSlett
 62. Hej!

  Jag är en ny följare och jag har en fr¨åga; hur lång tid har man på sig att skapa ett alster till utfodringen? Jag kanske hinner men jag har inte hittat information om när den avslutas...???

  Hilsen,

  Charlotta

  SvarSlett
 63. Jeg ble nettopp en følger - sitter her en morgen og leter etter utfordringsblogger og fant dere... Hvorfor jeg skal vinne - tja si det, kanskje bare fordi jeg har flaks når dere trekker :)

  SvarSlett
 64. Heisann!

  Etter å ha sett gjennom masse vakre kort på i ulike blogger, kom jeg over denne utfordringsbloggen. Jeg er ikke så flink til å hive meg med på utfordringsblogger, men det hender av og til hvis jeg får ånden over meg. Jeg skal iallfall legge meg til som følger, så er det større sjangs for at jeg blir med en gang;)

  Håper selvfølgelig på en overraskelse i posten, men hvem gjør vel ikke det? :-)

  Hilsen fra Victoria

  SvarSlett
 65. Hei
  kjempeflotte utforinger som jeg prøver å få med meg hver gang. Jeg har vært følger en stund og håper det blir en liten overraskelse på meg :)

  SvarSlett
 66. Har sendt en mail til dere med bidrag til Utfordring#8 Flower Power, da jeg ikke klarte og komme til Mr. Linky.
  Hilsen Ellinore.

  SvarSlett
 67. er "ny" følger men har fulgt me ei stund... Syns det er flotte utfordringer her som jeg detsverre ikke har hatt tid til å bli med på men denne gangen skal jeg hive meg rundt, om jeg rekker det!

  Hilsen Eve

  SvarSlett
 68. Jeg er gammel følger..

  hvorfor jeg skulle få en overraskelse:
  jo for å pigge meg opp når alle andre drar på ferie.. jeg må holde meg hjemme :(

  SvarSlett
 69. Eg er ny følger av bloggen.
  Forrige utfordring var første gang eg har sendt inn bidrag til ein utfordringsblogg. Vant ikkje, men kommer til å prøve igjen :) Koffer eg har lyst til å vinne: Elsker hyggelige overraskelsar, og så bur eg laaaangt frå ein scrappebutikk. Så då hadde det vert flott om det hadde havna "nåke nytt som eg ikkje var klar over at eg trengte" i postkassen min :)

  SvarSlett
 70. Eg er en ny følger. Eg har veldig lyst å vinne for eg vinner aldri og eg har veldig lite scrappe utstyr, har ikke rådtil så masse..

  SvarSlett
 71. Følger dere. Har vært innom og kikket siden starten, men har en kreativ tørke oppi hektiske studier (enda ikke ferie :( ). En overraskelse kan være det som trengs for å komme i gang igjen!? :D

  SvarSlett
 72. Har fulgt med dere en stund, men er følger først nå. Er fersk som scrapper og i bloggverden. Har lenge hatt lyst til å prøve meg på en utfordring, men har ikke helt turt ennå. Kanskje en overraskelse i posten vil dytte meg i gang?

  SvarSlett
 73. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 74. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett