mandag 2. mai 2011

Velkommen til våre to nye DesignTeam-jenter

Først vil jeg si: Tusen takk til alle dere som ville være med i vårt DesignTeam. Det kom mange flotte søknader og det er ikke lett å velge. Vi har imidlertid gjort et valg og her kommer en presentasjon av de to nye jentene i teamet!

Velkommen skal dere være!

Hei, jeg heter Mari aka Marilill på nettet, jeg er 29 år, gift og mamma til Karoline født aug-09.
Jeg bor i Øygarden nordvest for Bergen.
Jeg har scrappet siden høsten 2008 ca. og da med hovedtyngden på kort, etter at Karoline ble født har det blitt endel flere LOer enn før, og er blitt bitt av den basillen også. Så nå er det veldig 50 /50 hva jeg lager.
Jeg er veldig glad i vintage, shabby chic og det blir endel C&S på mine kreasjoner. Men jeg er veldig glad i å teste ut nye ting, så jeg er innom det meste i løpet av ett år. Symaskinen min er endelig blitt tørket støv av og brukes endel på papir.
Inspirasjon finner jeg hos andre bloggere, og rundt om på forum.
Bloggen min finner du her: http://marisolbakk.blogspot.com/Carina heter jeg og er 27 år ifra Meland like utenfor Bergen. Jeg ble først introdusert for kortlaging i mars 2010 når jeg skulle i bursdagsfest til min svigerfar og hadde helt glemt å kjøpe kort. Hadde noen papirer liggende og gikk inn på internett for å finne ut hvordan jeg kunne få laget ett best mulig kort siden jeg alt da syntes d var vanskelig å lage kort til en gutt! Når jeg var vell inne på internett så fant jeg hele denne verden som ble mitt "hjem" den kommende tid. Faktisk så var Nordsalten Hobbyklubbs utfordring en av de første jeg turde å prøve meg på!
Jeg har laget en del kort siden den tid nå, og har også prøvd meg på en del esker. Brettekort er vell favoritten egentlig, og det er sjeldent jeg har mer farger enn to i tillegg til enten hvit eller sort. Jeg prøver hele tiden å variere stilen min og prøve nye ting, noe som ikke alltid er like lett når man låser seg fast til noe en selv liker veldig godt.
Jeg er med i tre andre team også og synest det er utrolig morsomt og spennende å være med på å inspirere andre! Så Jeg setter veldig pris på at mitt arbeid var godt nok for dette teamet også :D
Gleder meg til å starte på denne utfordringen med å være DT og ser frem i mot å se hva alle dere der ute lager :D

4 kommentarer:

 1. Så gøy at du ble valgt, Mari! Du er kjempeflink, så jeg gleder meg til å se hva du får til her inne :D

  SvarSlett
 2. Tillykke piger, det bliver spændende at se det I laver.
  klem fra Dorte

  SvarSlett
 3. Heia Carina:) Du er visst litt over hele linja nå:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med plassen jenter = )

  SvarSlett