lørdag 10. desember 2011

Presentasjon av våre nye DT-jenter

Vi fikk mange flotte søkere på DT-callen vår, men dessverre kunne vi ikke ha alle med
og måtte velge ut noen...
Vi er dermed klare til å presentere våre fire nye team-medlemmer. 
Fire fantstisk flotte og kreative jenter som vi er kjempestolte over å ha fått med på laget.


Vi starter med Lene:


Jeg heter Lene og er en -77 modell. Jeg er gift og har 3 barn. Jeg var innom kortlaging for førstegang på slutten av 90-tallet, men kom liksom ikke ordentlig i gang. Det var først høsten 2010 at jeg igjen begynte med kortlaging og ble totalt bitt av basillen.
Jeg lager mest kort, men det hender en gang i mellom at jeg prøver meg på litt andre papirprosjekter også. Jeg er veldig glad i Magnolia så det bruker jeg mye på kortene mine. Til å fargelegge med bruker jeg som oftest copictusjer. Jeg har nok ikke noe spesiell scrappestil, men lager det jeg føler for der og da. Jeg bruker nok ofte mye detaljer på korta mine. Disse må som regel til for at jeg skal bli helt fornøyd.
Jeg ble veldig overrasket da Nordsalten Hobby Klubb kontaktet meg og sa de ville ha meg med på teamet sitt, for det hadde jeg aldri ventet. Og selv om det ligger et snev av skrekkblandet fryd i magen om dagen, kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg til å ta fatt på min aller første DT jobb, og jeg håper jeg klarer å inspirere dere.
 
Ta en tur innom bloggen hennes: Mitt korthjørne
 
 
Så er det Karen Elise sin tur:
 

Jeg heter Karen Elise, er 29 år og jobber som lærer på en barneskole i Stavanger. Jeg har alltid drevet med diverse håndarbeid og hobbyaktiviteter, og det varierer litt hva jeg driver mest med. Kort har jeg laget så lenge jeg kan husket, men kan vel si det ”tok av” for i overkant av to år siden.

Jeg er veldig glad i vintage, og det meste jeg scrapper kommer inn under denne stilen. Jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting, og liker å teste nye stiler og teknikker. Inspirasjon får jeg fra venner, andre bloggere og forum.

Nå gleder jeg meg til å begynne som DT her hos Nordsalten Hobbyklubb! Det blir en ny erfaring, og jeg ser fram til å få være med og inspirere andre, og til å se hva dere lager til utfordringene våre.

Ta en tur innom bloggen hennes: Kortfryd 


Da var det tid for Sylvia:


Hei alle sammen.
Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å prøve meg som DT i Nordsalten Hobbyklubb
Mitt navn er Sylvia. Er 1959 modell og kommer fra ei lita bygd på Nordmøre.
Har samboer og to voksne barn som begge studerer i Trondheim. Jobber fulltid som tannhelsesekretær.

Har scrappet i ca 5 år. Lager mest kort,tags,esker ol. men jeg har også noen LOer på samvittigheten.
"Eventyret" starta med at jeg ble invitert på kortkurs hos ei veninne.For å være helt ærlig visste jeg ikke om vi skulle spille kort eller hva det var jeg var invitert til :-)) Resultatet av kvelden ble iallefall 3 kort og en startpakke inneholdende skjærebrett, ett stempel, stempelpute, kartong og noen mønsterark. Alt utstyret ble liggende i posen til det nærma seg jul. Jammen skulle jeg lage julekorta på egen hånd !! Men, - hadde jeg utstyr - NEI. Veien var da kort til internett og nettbutikkenes verden. Visakortet glødet og pakkene dalte ned i postkassa både titt og ofte. Kjøkkenbordet ble ganske fort for lite og nå har jeg mitt eget lille univers på loftet. Etter en tid oppdaget jeg bloggverden og all den inspirasjonen man kan finne der og i mai 2009 ble jeg blogger. Litt famlende i starten, ( det var mye å sette seg inn i) men nå har jeg fått 115 følgere og mange trofaste "besøkende" som titter innom:-))
Er også en av 8 damer her i bygda som møtes jevnlig og scrapper. Vi har det sååå trivelig og hver høst arrangerer vi treff der også andre scrappere i distriktet blir invitert.
Har siden mars vært DT i Colur Create Challengeblog. Det har vært veldig lærerikt og utfordrende ikke mint pga at alt må skrives på engelsk.
Tror nok de andre i teamet har ledd mye av mine "skriverier". Er ingen kløpper på det området men det har da gått bra.

Ja - dette var min lille historie.
Gleder meg virkelig til å samarbeide med de andre jentene i NHK. Dette blir gøy!!
 
Ta en tur innom bloggen hennes: Sylvia`s Kort og Snurrepiperier

 
Og sist, men langt ifra minst: Gunn:
 

Jeg heter Gunn Ringseth og bor i en bitteliten bygd lengst nord i Steinkjer kommune. Jeg er en 59 modell, er gift og har 3 snille barn og 3 herlige barnebarn:)

De første hjemmelagede kortene så jeg første gang i 2008, og det var ikke fritt for at jeg ble stormende forelsket i disse kortene ved første øyekast:)
Her jeg bor, er ikke dette en vanlig hobby, så det jeg har lært meg om denne hobbyen, har jeg lært fra nettet. Jeg har antagelig vært borte i det meste av handarbeid og hobbyer, men ingenting fenger meg så til de grader som denne hobbyen.

Jeg tror ikke at jeg har noen
spesiell stil. Jeg liker både vintage og det sukkersøte. Det er vel det som gjør denne hobbyen så fasinerende, at man kan veksle mellom stilarter eller lage sin helt egen stil:)
Innen papir er det kortlaging og pynting på flater som jeg liker best.
Jeg er sååå stolt og glad for å få lov til å arbeide og bli kjent med dere i Nordsalten Hobbyklubb.

Ta en tur innom bloggen hennes: Gunn`s kort


Da ønsker vi disse fire flotte jenter hjertelig velkommen til
Nordsalten Hobbyklubb
og håper dere der ute i bloggland tar godt imot jentene og blir inspirert av det de lager...
Ta gjerne en tur innom bloggen deres og se hvorfor vi hadde lyst å ha disse jentene med på laget.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar