søndag 1. juli 2012

UTFORDRING #57 - BARN

Da var det 1. nok en gang og NSHK kjører i gang med en ny utfordring. Vi ønsker å se prosjekter laget til eller med barn og utfordringen vil gå helt til 1. august, da DT tar seg en liten ferie.

Men før vi går videre og presenterer månedens sponsor, må vi selvsagt trekke en heldig vinner med random.org. Og denne gangen er det # 12 - PILLAN, med dette herlige kortet!


GRATULERER!!

Kontakt oss på nordsaltenhobby@hotmail.no, så vi kan sende over premien din.


Og da var det videre til neste utfordring.

Våre sponsorer denne gang er:
De vil sponse denne utfordringen med


7 FAKTISK!! Er det ikke flott. Her vil du sikkert finne stempler til enhver andledning.

MEN.... IKKE NOK MED DET!!! Noen av våre DT medlemmer vil også dele ute hver sin RAK til noen heldige vinnere, som vi håper vil falle i smak, så her er det bare å hive seg med.

TOPP 3 vil vi annonsere om 1 uke fra i dag, altså søndag 8. juli.

Og da var det over til vår DT's bidrag. I tillegg har vi med oss en GDT fra Bugaboo Stamps, Yvonne. Ta en tur innom bloggen hennes og sjekk ut alt det flotte :)8 kommentarer:

 1. adorable sample from DT...I dont understand your language but I have used Google translator..hope I translated it right that the challenge theme is Children :)

  SvarSlett
 2. Hey Norway! Thanks so much for allowing Bugaboo Stamps to sponsor such a terrific challenge for a fantastic DT! MWAH!

  SvarSlett
 3. Blev så glad över att bli vinnare i utfordring #56. Har försökt maila, men det verkar inte fungera... Hur gör jag för att nå er?
  /Pillan

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer! Det var et nydelig kort! Har du dobbeltsjekket om du har skrevet riktig adresse? Merk at det er .no på slutten, ikke .com. Hvis du har sjekket dette og det fortsatt ikke går, så gi beskjed her igjen, så finner vi en måte å ordne det på!

   Slett
  2. Hej! Jag har inte skrivit i adressen själv utan klickat på adresslänken ni skrivit... och det fungerar inte!
   Min mailadress är: johan.pernilla@netatonce.net
   /Pillan

   Slett
 4. Hej igen... Jag har inte hört något från er... se mitt svar till er här ovan! /Pillan

  SvarSlett
 5. Hei Pillan:) Jeg sender deg en mail..:)

  SvarSlett