mandag 30. september 2013

Nye DT-medlemmer

For ei tid siden søkte vi etter nye medlemmer til Design Teamet vårt, og nå er de nye klare. Vi gleder oss til å starte samarbeidet med dem, og er sikre på at de kommer til å gi dere masse flott inspirasjon i de kommende utfordringene.

Før vi presenterer de nye, vil vi gjerne takke Eva Marie, Beate og Sonny for innsatsen i teamet. Takk for nå, vi sees i bloggland! Lykke til med nye oppgaver! Håper flere enn oss i DT fortsetter å følge bloggene deres, og bli inspirert av alt det flotte de lager. Trykk på navnene for å besøke bloggene deres.


Så over til de gledelige nyhetene. Vi har fått fem nye, dyktige damer med på laget, og er stolte av å kunne presentere dem:Hei, Anita Lise Bjørklund heter jeg og bor på Nygårdsjøen, 6 mil sør for Bodø.
Jeg er 57 år og har holdt på med denne herlige papirhobbyen siden 2006.
Første kurset var et scrapbookingkurs hos en fotoforhandler i Bodø, jeg tror det var i 2004. Det gikk et par år før jeg kom meg videre med papir og lim. Etter det har det blitt flere kurs i kortlaging. Jeg lager mye kort på bestilling og da blir det ofte tradisjonelle kort etter ønske fra kunder, men jeg liker å variere litt.
Jeg er gift og har 3 voksne barn, 2 jenter og en gutt. 4 barnebarn er jeg også velsignet med, 2 av hvert. Mine interesser ellers er familien, friluftsliv, musikk og dans, og reise på tur med bobilen. Litt håndarbeide har jeg drevet litt med sånn sporadisk.
Jeg jobber 100% stilling i et everk siden 1993 som kundekonsulent, og har ansvar for IT.
Det var kjempehyggelig å bli trukket ut til å være med i Nordsalten Hobbyklubbs designerteam og det gleder jeg meg masse til! Håper jeg kan være til inspirasjon og bidra med mine ideer, samtidig kommer jeg til å lære utrolig mye.

Her er bloggen min:  Velkommen til min hobbyside

Jeg heter Rita, er gift og bor i nærheten av Gjøvik.
Jeg har to voksne barn, og en liten hund.
Begynte å lage kort for mange år siden,
og har bare blitt mere ivrig for hvert år som har gått.
Jeg liker å lage personlige kort som passer til mottaker,
og bruker som regel lang tid på hvert kort.
Har vel egentlig ingen konkret stil, er glad i bretteteknikker,
og lager både stilrene kort, og noen i litt mere vintage/shabby stil.
Gleder meg til å ta fatt på DT-oppgavene,
og håper jeg kan inspirere noen med mine papirprosjekter :-)
Koslig om du titter innom bloggen min
http://ritaskosekrok-ritak.blogspot.com/

 Jeg heter Elisabeth, er 32 år gammel.
Kommer fra et sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæreste min og katten vår, Safira.
Jeg har så lenge jeg kan huske vært glad i å gjøre hobbyer der jeg kan male, tegne,  og sy.
 Jeg laget mitt første kort høsten 2010 og ble hektet fra første stund. Jeg prøver å lage kort så ofte jeg kan og  har tid til det. Det er en fin måtte å koble av fra hverdag og mas=)
Når jeg ikke lager kort sitter jeg foran tv  og  samtidig fargelegger  ofte også på et stempletmotiv med copics tusjene mine, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og planlegger kortet ut fra et ferdig fargelagt motiv, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet.
Kortene mine har ofte masse blomster, blonder og perler eller halvdiamanter. 
Jeg prøver å variere med hvilken farger selve kortet er i men, kommer stadig tilbake til rosa eller lilla.
Jeg er glad for å få være en del av design teamet og håper å kunne inspirere til utfordringer som kommer. Og til å se fine bidrag dere sender inn.

Ta gjerne en titt inn på bloggen min om dere vil se noe av det jeg har laget
 Elisabeths´ Lille Papir Verden

Jeg heter Jeanett og er 24 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo.
Jeg jobber som lærer på en barneskole der jeg er kontaktlærer for en 2. klasse. Jeg har ulike interesser som sykling, film og lesing, men den største av dem alle er kreativt arbeid:) Jeg startet med kortlagig for ca tre år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer.
Jeg setter pris på å få være med i designteamet og gleder meg mye til å starte på oppgaven. Ta gjerne en titt innom bloggen min: Jeanetts kortblogg.

Jeg er da Lena, 39 år gammel og holder til i Arendal.
Jeg begynte så vidt å teste ut papirhobby i 2010. Det vil si - jeg handlet som en gal, det var jo så mye fint der ute ;-) Så i 2011 så måtte jeg ta meg sammen og faktisk lage noe med alt dette fantastiske utstyret og flotte tingene jeg hadde kjøpt. Jeg fant da ut at kort er min greie. Og jeg heller kanskje mer mot det enkle en jeg vil innrømme. Synes også at esker og album er en grei ting å lage innimellom. En annen ting jeg faktisk setter pris på er å sitte og lage tutorials. Om noen ikke finner det de leter etter så kan de spørre meg, så sitter jeg og fikler helt til jeg finner ut av hvordan ting er laget, og lager en tutorial på det.
Det siste halvåret har jeg også for alvor prøvd og lære meg og fargelegge med distress, og det er en prøvelse, men vel verd det. Koser meg nå når jeg sitter å maler.
Når jeg ikke sitter med min flotte papirhobby, liker jeg veldig godt og ta på meg et par joggesko og gå tur i marka. Jeg er så heldig at vi er en stor gruppe her i Arendal som inspirerer hverandre til og ta beina fatt, og de kaller seg for Gå`rijaen. Et herlig navn, ikke sant? Er også veldig glad i bøker og musikk.

Jeg er utrolig takknemlig for og være en del av dette flotte designteamet, og gleder meg til bli bedre kjent med både teamet og dere lesere. Så håper jeg at jeg kan inspirere noen av dere der ute, like mye som dere inspirerer meg hver dag.

Bloggen min kan dere se HER
Ta en tur inn i bloggene deres og kos dere!

Legger dere forresten merke til de flotte DT-bildene? Det er det vårt kjære DT-medlem Mari som står bak. Om litt kommer slike bilder ut i bloggen av oss alle.


Til slutt:
Velkommen tilbake hit i morgen, tirsdag, da er det ny utfordring ;)

2 kommentarer:

  1. Gleder meg virkelig til denne oppgaven, og føler meg skikkelig godt mottatt, dere er en gjeng med utrolig flotte damer :-)

    SvarSlett
  2. Får håpe dere liker dere i DT, alle nye damer.

    SvarSlett