søndag 8. mai 2016

Nye medlemmer i Design Teamet!

Tusen takk til alle dere som søkte om å få bli med oss i design teamet! I dag har vi gleden av å presentere våre seks nye designere. Vi gleder oss til å samarbeide med dem, og til at de skal få være med og inspirere dere i de ulike utfordringene.

Først av alt vil vi gjerne takke de som har forlatt teamet vårt den siste tida. De har bidratt med så mange flotte kreasjoner, og det har vært kjekt å samarbeide med dem. Men nå var tida kommet for nye utfordringer. De har fortsatt spennende ting på gang, så fortsett å følge bloggene deres!

Takk til:

Silje Kristin

Rita

Astrid

Kristina

Solfrid


Vi ses i bloggverden!Så over til de gode nyhetene:

Her er våre nye designere!Hei.
Jeg er ei jente som for øyeblikket er 33 år. Bor i Ålesund med mann og to flotte jenter. Har scrappet noen år og blir aldri lei. Så mye nytt å lære og eksperimentere med hele tiden. Så gøy!! Man blir jo aldri utlært og finner inspirasjon overalt. 

Jeg lager for det meste kort, men litt esker og andre brettinger blir det innimellom 😊 Elsker en utfordring der jeg kan gå litt utenom det jeg vanligvis gjør. Har vel egentlig ikke noe spesiell stil, og lager mye forskjellig. Men jeg er fryktelig glad i blonder, blomster og perler.

Jeg er veldig glad for å få lov å bli med i Design teamet her hos Nordsalten Hobbyklubb og håper å kunne inspirere og bli inspirert i tiden fremover.
Klem fra Marie.

Jeg heter Veronique og er en 78-modell. Bor i Enebakk sammen med mannen min og hunden vår Lily.

Begynte med scrapbooking i 2009, og har siden blitt helt hektet på å lage kort, tags, esker og diverse. Min stil er veldig varierende, det kan gå fra vanlig kort (motiver fargelagt med Zig Clean Color Real Brush) til Shabby chic. Har nylig begynt med mixed media på kort/tag og LO, og synes det er veldig gøy å prøve noe nytt.

Jeg er kjempe glad for å kunne være en del av Nordsalten Hobbyklubbs designteam, og gleder meg til å komme i gang. Håper jeg kan inspirere dere med min kreativitet.

Hei hei.
Jeg heter Cathrine. Jeg er så heldig å få lov å være med her i Design Teamet hos Nordsalten Hobbyklubb. Er første gang jeg er med i et team, så dette er veldig spennende. Hvert fall for meg. :)
Jeg kan fortelle litt om meg selv. Jeg er 33 år ung ;) og har en samboer. Sammen har vi 4 barn. Vi bor litt utenfor Lillestrøm.

Jeg har drevet med scrapping og kortlaging siden ca.2009. Stilen min er jeg sannelig ikke sikker på hvor ligger, vil si litt over alt. Jeg lager for det meste kort, og på motivene maler jeg med Distress Marker.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og håper jeg kan være til inspirasjon.
Klem fra Cathrine.

Mitt navn er Maria (alias BlackLissi i scrappeverden), 75- modell og bor i nærheten av Lillestrøm. Jeg alltid har vært glad i diverse håndarbeid, alt fra makrame til brodering og strikking, men etter at jeg har blitt introdusert i 2008 for denne fantasktiske hobbyen - scrapping, så ble jeg fullstendig hektet! Farvel håndstrikkete sokker, det får bestemoren ta seg av! :)


Scrappestilen min er vanskelig å definere. :) Jeg liker å eksperimentere og prøve forskjellige stilarter og teknikker. Alt fra CAS til vintage og shabby chic. Alt etter hva som passer til anledningen eller oppgaven. Elsker å prøve noe nytt, om det er ny teknikk eller nytt produkt. Da koser jeg meg!

Utrolig glad å være med denne flotte gjengen i Nordsalten Hobbyklubb! Gleder meg til å inspirere og ikke minst bli inspirert av dere andre!


Heisan!
Jeg heter Ane Lene, og er en -72 modell. Jeg bor i Drammen sammen med mann, 2 barn og 2 katter.
Jeg har stort sett alltid hatt en hobby, som startet med Pusur skoledagbøker i sin tid. Siden har det bl.a  både vært brodering og maling. Scrapping startet jeg med i 2006, jeg begynte først med LO’er, men etter hvert har det (nesten bare) blitt kortlaging.

Jeg tror ikke at jeg har noen spesiell stil. Jeg liker å prøve litt forskjellig. Noen ganger får jeg dilla på en bretteteknikk eller en stil, inntil jeg blir inspirert av noe annet jeg vil forsøke meg på. Men er ting er sikkert, og det er at jeg elsker dies, og de bruker jeg flittig på mine kort.

Jeg er veldig fornøyd og glad for å få lov til å være med som en del av designteamet til Nordsalten hobbyklubb. Og jeg håper at jeg klarer å inspirere andre med mine kreasjoner.
Smil fra Ane Lene

Jeg heter Ragnhild og er 32 år. Jeg bor i Trondheim og har 2 flotte barn, en hund og en fantastisk samboer. Denne hobbyen har jeg holdt på med siden 2007-2008 og jeg elsker den virkelig. Det er alltid nye produkter som kommer på markeder som inspirerer meg til å prøve nye ting og det er alltid nye ting å lære.

Jeg startet med å lage kort så gikk jeg videre til esker, lo, minialbum, mixed media og art journal. Men jeg har en forkjærlighet for mixed media og jeg koser meg max med maling stensiler, klin, klæsj og ikke minst masse detaljer. Er det noe som er typisk meg, så må det være det. Men jeg elsker å eksperimentere å prøve nye ting også.

Tusen takk for at jeg fikk lov til å være en del av Design teamet her hos Nordsalten Hobbyklubb. Jeg gleder meg til å inspirere andre med kreasjonene mine og ikke minst bli inspirert selv.
Klem fra Ragnhild. 
Velkommen til dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar