lørdag 4. februar 2017

Fremsnakk og giveaway

Akkurat nå starter vi i Nordsalten Hobbyklubb med noe nytt og spennende i tillegg til våre utfordringer. Og siden dette er første innlegg om dette, må du tilgi at den er litt lang, men vi lover at den er verdt det ;-)
Vi her i NSHK har lenge pratet om og gjøre noe positivt for miljøet igjennom fremsnakk, spesielt etter all mobbingen mange fikk kjenne på kroppen i 2016. En av de som virkelig fikk kjenne på det og som stod frem var Silje Kristin Aunan. Silje er en sterk personlighet, som gjør utrolig mye godt for både miljøet og samfunnet rundt seg. Hun er kjent for sine prosjekter i lokalsamfunnet hvor hun deler ut påskeegg og julekort til de eldre. Hun er veldig inkluderende, så i 2016 ville hun mobbingen til bunns og startet siden Crafters Together. Hun fikk med seg mange flotte mennesker, og mange flotte sponsorer som ville vise at de stod sterke sammen mot mobbing. Dessverre stoppet ikke mobbingen opp, og Silje mistet til slutt all inspirasjon. I redsel for og aldri finne tilbake til gleden over scrapbooking valgte hun derfor og legge hobbyen på hylla, og Crafters Together ble lagt på is. Men hun kunne jo ikke skuffe sponsorene sine, så derfor inngikk hun et samarbeid med oss, og her skal vi flette Silje sitt prosjekt sammen med vårt eget.
Bokuben i Førde er første sponsor ut i kampen mot mobbing her i Nordsalten Hobbyklubb. Og de sponser kampen med disse tre flotte stemplene her: 


Det skal ikke være store kravene for og delta i en giveaway som denne, men vi tenker at for og vise at man deltar nettopp for og støtte opp mot mobbing, så kan vi hjelpe hverandre. Så under her har du Rafflecopter, og her kan du få tre poeng. 1p ved og like FB siden til Bokuben. 1p ved og like siden til Crafters Together, for selv om siden er nede nå, så håper vi at den kommer opp og gå igjen om ikke så alt for lenge. Og til sist 1p for og like oss slik at du til en hver tid kan få melding når vi legger ut nye giveaways, for tro dere meg, det kommer en del ;-)

Meld deg på her innen 26.02
a Rafflecopter giveaway


Her kommer vi i teamet hver måned til og velge oss ut en blogg vi mener fortjener litt fremsnakk. Dette er et prosjekt vi håper vil engasjere, og inspirere slik at dere også blir med og fremsnakker. 
Blogginnleggene ville blitt milelange om vi skulle fremsnakket her, så det vi velger og gjøre er og legge navnene våre under her med link til til blogginnlegget hvor vi fremsnakker, også håper vi at vi sees der ;-)


Vi har også laget en banner til dere som fremsnakker, og en til dere som blir fremsnakket om dere skulle ønske og dele den i bloggen deres, for og fremme prosjektet som vi tror er et utrolig positivt tiltak.

8 kommentarer:

 1. For et flott tiltak!
  Vil framskaffe dere i teamet jeg. En aldeles herlig gjeng med sprudlende damer som kommer med lovord og positive handlinger når folk trenger de og som blir satt stor pris på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi pris på!
   :) DT Karen Elise

   Slett
 2. Ett herlig tiltak, og heldige meg som ble fremsnakket :-)Jeg har vært på blogg runder, å det var jammen mye lekkert å se :-)ønsker dere alle en flott søndag :-)

  SvarSlett
 3. Kjempebra initiativ for et viktig tema! For en god gjeng med forbilder dere er! Tommel opp! 👍💖

  SvarSlett
 4. Kjempe fint tiltak dere gjør :)

  SvarSlett
 5. Flott tiltak, og tak til Ane som fremsnakket meg. Hva må til for å bli en fremsnakker? Link til en blogg og noen fine ord?
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Eg vart so inspirert av prosjektet dokkans at eg lagde meg eit innlegg i bloggen min, der eg framsnakkar nokre som har holdt på ei stund, men som ikkje når ut til så mange. Det e vél så viktig. Takk ♥

  SvarSlett