lørdag 4. mars 2017

Fremsnakk og giveaway

Det er en så utrolig takknemlig oppgave og følge opp det her, for vi fikk så utrolig mye positiv respons fra dere lesere, og mange i omverden rundt som gjerne vil bidra til disse tingene vi gjør her nå i Nordsalten Hobbyklubb.

Så da håper vi at du er med oss denne gangen også og viser din støtte i kampen mot mobbing, og melder deg på giveawayen vi har. Vi håper også at du blir med oss og sprer fremsnakk for det var det utrolig mange som satte pris på har vi fått høre rykter om.


Papirdesign inngikk en avtale om og sponse giveaway sammen med bloggen Crafters together, som vi forrige gang kunne fortelle at vi har overtatt gleden av og videreføre. Og her er hva papirdesign er med på og sponse i kampen mot mobbing.

Det skal ikke være store kravene for å delta i en giveaway som denne, men vi tenker at for å vise at man deltar nettopp for og støtte opp mot mobbing, så kan vi hjelpe hverandre. Så under her har du Rafflecopter, og her kan du få tre poeng. 1p ved og følge papirdesign 1p ved og like siden til Crafters Together, for selv om siden er nede nå, så håper vi at den kommer opp og gå igjen om ikke så alt for lenge. Og til sist 1p for og like oss slik at du til en hver tid kan få melding når vi legger ut nye giveaways, for tro dere meg, det kommer en del ;-)

Meld deg på her innen 29.03
a Rafflecopter giveaway

 Dette er et prosjekt vi håpet ville engasjere og inspirere, og det gjorde det. 
Blogg innlegget ville blitt milelangt om vi skulle fremsnakket her, så trykk på bildet til til hver enkel her inne så kommer du til innlegget hvor de fremsnakker.
 

http://kortfryd.blogspot.no/2017/03/fremsnakk-mars-og-et-dapskort.html  http://britashobbyloft.blogspot.no/2017/03/fremsnakk-i-mars.html

Vi har også laget en banner til dere som fremsnakker, og en til dere som blir fremsnakket om dere skulle ønske å dele den i bloggen deres, for å fremme prosjektet som vi tror er et utrolig positivt tiltak.

1 kommentar:

  1. Blir spennende å følge med på Crafters Together den har jeg aldri hørt om tidligere :-)

    SvarSlett