tirsdag 4. april 2017

Fremsnakk og giveaway

Det er 4. april, påsken nærmer seg, og det er tid for enda en giveaway og fremsnakk. Denne gangen har vi en spennende vri, og vi kjører to giveawayer parallelt. Dermed blir dette et litt ekstra langt innlegg, men vi håper dere er med oss hele veien.

Det har vært helt fantastisk til nå å se engasjementet blant leserne våre. Vi håper at du også denne gangen vil være med og vise din støtte i kampen mot mobbing, og blir med og sprer fremsnakk!

GIVEAWAY 1

Hobbyhjørnet inngikk en avtale om å sponse giveaway sammen med bloggen Crafters together, som  vi har overtatt gleden av å videreføre. Og her er deres gave i kampen mot mobbing:Det skal ikke være store kravene for å delta i en giveaway som denne, men vi tenker at for å vise at man deltar nettopp for å støtte opp mot mobbing, så kan vi hjelpe hverandre. Så under her har du Rafflecopter, og her kan du få tre poeng.
 • 1poeng for å følge Hobbyhjørnet
 • 1poeng for å følge siden til Crafters Together, som vi håper kommer opp og gå igjen om ikke så alt for lenge.
 • 1poeng for å følge oss, slik at du til en hver tid kan få melding når vi legger ut nye giveaways, det kommer mange flere! :)


Meld deg på her i Rafflecopter innen 29.04.17:
a Rafflecopter giveaway


GIVEAWAY 2

Vi ble kontaktet av Pernilla fra SkaparKällaren, som lurte på hvordan hun kunne bidra til fremsnakk-aksjonen vår. Vi kom frem til at vi lager en ekstra giveaway denne gangen.
Skaparkällaren har de nydeligste stempler, og gir vinneren noen lekre digistempler. Noen av oss i designteamet har lekt oss med de samme stemplene, og nedenfor kan du se hva vi har laget.

For å ha mulighet til å vinne denne giveawayen, ønsker vi at du fremsnakker noen i bloggen din, og legger link til innlegget ditt i inlinkz under DT-bidragene. Vi gleder oss til å få se hvem dere vil løfte fram! Vi har også en knapp til dere som fremsnakker, den finner dere nederst i dette innlegget.Delta her innen 29.4.17:


 Dette er et prosjekt vi håpet ville engasjere og inspirere, og det gjorde det. 
Blogginnlegget ville blitt milelangt om vi skulle fremsnakket her, så trykk på bildet til til hver enkel her inne så kommer du til innlegget hvor de fremsnakker.   

   

  Lena Marie Johansen sitt bilde.


Vi har også laget en banner til dere som fremsnakker, og en til dere som blir fremsnakket om dere skulle ønske å dele den i bloggen deres, for å fremme prosjektet, som vi tror er et utrolig positivt tiltak.

3 kommentarer:

 1. Åååå helt underbara kort <3 <3 <3 , å för en bra sak! Tusen tack :) Klem Pernilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Og takk til deg Pernilla, for de nydelige motivene og at du vil være med å støtte Fremsnakk.

   Slett
 2. For nokre nusselige stempler og nydelige kort ♥
  Klart eg vil vere med :D

  SvarSlett