fredag 5. mai 2017

Giveaway og fremsnakk, mai

Kom mai du skjønne milde!

Vi nyter nydelige maidager, og det er tid for enda en giveaway og fremsnakk. Konseptet vårt er litt i endring, det vil dere se etter hvert. Vi har sett at det ble litt mye å følge med på, derfor vil vi prøve å gjøre det litt enklere. Denne gangen vil det ikke bli fremsnakk i alle DT-bloggene. I stedet vil vi løfte fram en scrapper her i hovedbloggen.

Aller først vil vi presentere sponsoren vår denne måneden.
Vi ble kontaktet av Bibi fra Rubber Dance Stamps, som ønsket å bli med oss. Det setter vi stor pris på! Hun har flotte stempler, og vinneren vil få et lekkert stempel som passer perfekt til tema! Her kan du besøke bloggen til Rubber Dance Stamps, og se stempelet i bruk.

Stempelet er inspirert av de tre apene som ikke sa, hørte eller så noe ondt.


Vi håper at du også denne gangen vil være med og vise din støtte i kampen mot mobbing, og blir med og sprer fremsnakk!


Det skal ikke være store kravene for å delta i en giveaway som denne, men vi tenker at for å vise at man deltar nettopp for å støtte opp mot mobbing, så kan vi hjelpe hverandre. Så under her har du Rafflecopter, og her kan du få tre poeng.
  • 1 poeng for å følge Rubber Dance Stamps
  • 1 poeng for å følge siden til Crafters Together, som vi håper kommer opp og gå igjen om ikke så alt for lenge.
  • 1 poeng for å følge oss, slik at du til en hver tid kan få melding når vi legger ut nye giveaways, det kommer mange flere! :)


Meld deg på her i Rafflecopter innen 30.05.17:


Den vi ønsker å fremsnakke denne gang er 

Linda Brun

Linda er ei fantastisk herlige dame. Hun har evnen til å få alle til å føle seg velkomne enten man er på treff eller kurs med henne.
Hun er alltid blid og glad, og har alltid gode ord, tips og triks på lager. Å være på kurs med Linda er fantastisk! Hun har ingen A4-plan om hvordan ditt resultat skal bli, men et eksempel på hvordan det kan bli. Hun er flink til å la deg utfolde deg og utfordrer deg til å ta i bruk dine kunstneriske evner, selv om du kanskje ikke visste du hadde noen. Hun har hjulpet mang en scrapper ut på mixed media-stien, og fått de fleste hektet.

Besøk gjerne bloggen og facebooksida hennes!Vi har laget en banner til dere som fremsnakker, og en til dere som blir fremsnakket om dere skulle ønske å dele den i bloggen deres, for å fremme prosjektet, som vi tror er et utrolig positivt tiltak.


1 kommentar:

  1. Tusen takk for utrolig fine ord. Sitter i ødemarka i usa akkurat nå og skrev en lang kommentar som ikke kom igjennom ser det ut for. prøver igjen når jeg får tilgang til bedre nett. ☺️

    SvarSlett