onsdag 21. august 2019

Farvel + noe gi bort greier ;-)

Vi er mange som har vært heldige og fått jobbe sammen med Karen Elise, men nå er en epoke over og Karen Elise går videre på en annen sti.

Karen Elise har vært med helt siden desember 2011, og majoriteten av tiden har hun vært der som DT-sjef. Hun har virkelig vært en klippe vi har kunnet støtte oss til, alltid forståelsesfull og sprer glede både innad og utad i teamet.


Vi kommer uansett alltid til og ha deg i hjertene våre Karen Elise, og vi ønsker deg lykke til på veien videre. Også håper vi jo selvfølgelig at vi får se litt av deg og den herlige kreativiteten din på noen av utfordringene våre fremover.

Vi her i teamet vil gjerne feire den tiden du har hatt her i Nordsalten Hobbyklubben, så vi har laget en liten fremvisning av noen av kortene du har laget her opp igjennom årene. Og litt lengre ned finner dere en liten giveaway ;-)


Trykk på play under her, så viser den frem bildene automatisk :-)
   


Så var det giveaway da. Vi har jo litt premier igjen fra fremsnakk som vi hadde i samarbeid med crafters together. Og siden Karen Elise er en av de flotteste fremsnakkerne vi kjenner så tenker vi at en av leserne som legger igjen en kommentar i bloggen hennes skal få stikke av med en overraskelse. 

 
Her er den flotte premien på Giveaway:Anita Lise tar over rollen som leder etter Karen Elise. Det er store sko og fylle, men vi i teamet frykter ikke for Anita Lise er av samme kaliber som Karen Elise og vi føler vi er i trygge hender allerede.

7 kommentarer:

 1. Har kommentert i bloggen :)
  Takk for all inspirasjon du har gitt oss og lykke til videre med eventuelt nye oppgaver/prosjekter :)

  SvarSlett
 2. Lykke til Videre Kare Elise, du har gitt masse inspirasjon mends du har vært her. Lykke til til Anita Lise blir spennende å begynne å følge deg!

  SvarSlett
 3. Takk for inspirasjon her og i bloggen til Kortfryd. Og velkommen til Anita Lise.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine ord! Dere er gode og har vært et fantastisk team å jobbe med! Jeg er sikker på at Anita Lise kommer til å bli en bra leder for teamet, og gleder meg til å følge med videre. Takk for meg! Klem <3

  SvarSlett
 5. Takk for masse gode tips 😍 Lykke til med det du måtte finne på videre ❤

  SvarSlett
 6. Lykke til videre Karen Elise, kjekt å se på mimringen i slideshowet over :-)

  SvarSlett
 7. Thanks for all your hard work behind the scenes and all the inspiration Karen Elise. I have been visiting and playing along at Nordsalten-Hobbyklubb for many years and it's always a delightful, inspiring and uplifting place to visit. Good luck with your future projects. Hugz

  SvarSlett