lørdag 15. mai 2021

Midtveisininspirasjon

 Tiden flyr så utrolig fort, og vi er allerede halvveis inn i mai. I år som i fjor blir det en annerledes feiring av 17 mai. Og alle andre feiringer for den saks skyld. Og tema denne gangen er jo:

Konfirmasjon, Bryllup, Dåp

Jeg valgte og lage et dåpskort. Men mens jeg satt der og lagde et kort, så følte jeg plutselig et press. At kortet burde være mye finere en vanlig siden man nå ikke får være med på hele feiringen bestandig. Og jeg tok meg selv i og gruble og gruble, og endte vel egentlig opp med noe jeg kanskje ikke ble så veldig fornøyd med selv. Men jeg brukte faktisk et helt døgn på og lage kortet. Så denne gangen er ikke min inspirasjon til dere selve kortet, men kanskje heller historien.

Vi trenger ikke prestere bedre, vi trenger bare og kose oss med hobbyen vår. Vi er nemlig veldig heldige som har en hobby som dette i disse tider. Og mye av det som gjør oss heldige er at vi også kan glede andre med den. Så la oss kose oss med hobbyen vår, la oss glede flere, det skal iallfall jeg. Jeg skal sette meg ned på nytt, og lage flere kort til oppgaven. Også håper jeg at jeg får se akkurat ditt kort også som bidrag som jeg vi andre kan la oss inspirere av. 4 kommentarer:

 1. Despite your misgivings Lena, this is a beautiful card!
  Stay safe
  Blessings
  Maxine

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you kiwimeskreations, you made my day brighter :-)

   Slett