søndag 1. november 2020

Utfordring #189 Til mannen

 Da var det ny måned og ny utfordring her hos oss i Nordsalten Hobbyklubb. Vi har vært så heldige å få med oss Guri som gjeste DT denne måneden.  

Denne gangen er temaet:

Til Mannen. En heldig vinner får denne flotte blokka i premie.


Gjeste Designer Guri

Veldig stas å bli spurt om å vera gjest på inspirasjonsteamet til NSHK. Eg har blitt spurt om å bli med på designteam før, men takka nei. Liker ikkje å ha alt for mykje press på meg når eg lager kort. Men ein slik gjesteopptreden som dette er veldig stas.


Mitt navn er Guri, er 55 år og bur i Sauda. Kortlaging har eg hatt glede av i 10 år nå. Stilen på korta mine er vel av typen «sop i hop». Bruker for det meste mønsterpapir, men prøver meg av og til på Mixed media også. Liker godt når eg kan lage kort som passer til mottaker, enten med farger eller tema. 

Dette kortet er til mannen min som blir 60 år nå i november. For ca. 1 år sidan begynte han å spele Bridge, så då måtte eg jo lage eit kort med det temaet.

Mønsterark frå Wild Rose Studio, gratulererdies frå Papirdesign og charms frå Korthobby.Når eg lager kort, dekorerer eg alltid innsidene også.

Besøk gjerne bloggen min for å sjå meir av det eg lager. Guri`s kortboble.


Eg har eit lite rom i kjellaren der det var meininga eg skulle holde på med papirhobbyen, men nå har meir og meir av tinga mine havna i skap i stua :)

Med jevne mellomrom rydder eg vekk alt frå spisebordet, men av og til må eg ta i bruk hurtigrydding-teknikken.


Takk til Guri for flott innlegg! Da håper vi mange tar turen i bloggen til Guri for mer inspirasjon, og at dere blir med oss på utfordringen. Design teamet er tilbake med mer inspirasjon i midtveis innlegget 15.nov.


[fresh_inlinkz_code id="22f6af639d9d41aab4d935e2e0603d9c"]

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

  1. Herlig kort Guri. Også er det helt fantastisk og se at jeg ikke er helt alene om den flotte hurtigrydding-teknikken ;-)

    SvarSlett