søndag 23. september 2012

Vinner og topp 3 #60

Da er tida kommet for å avsløre hvem som vant den monokromatiske utfordringen vår. Vi fikk inn mange flotte bidrag, og har kost oss med å gå inn og se i bloggene deres!

Vinneren er trukket med random.org og ble......
med dette lekre konfirmasjonskortet i hvitt - nydelig!


Gratulerer!
Kontakt oss på mail (nordsaltenhobby@hotmail.no) innen ei uke for å få tilsendt denne flotte premien fra Korthobby:

Ta også gjerne med deg vinner-knappen fra sidemargen.

Så har vi i DT stemt fram topp 3, og her er resultatet:som var så heldig å bli trukket av random i tillegg!#29 Monica
med dette nydelige, nostalgiske julekortet i bruntoner#12 Jytte
med dette elegante og nydelige julekortet i hvitt.


Gratulerer alle tre!
Ta gjerne med dere topp 3-knappen som dere finner i høyremargen.
Til slutt vil vi minne om den spennende utfordringen vi har gående nå, der temaet er ei oppskrift. Gå inn her for å delta!

Vinneren får også denne gang en lekker premie fra Korthobby:


lørdag 15. september 2012

# 61 - OPPSKRIFT OG NYE DT'er


Heisann alle sammen. Da er det tid for ny utfordring her hos NSHK, og  denne gangen blir det et langt innlegg, fullspekket av inspirasjonsbidrag. Vi har fått med oss 4 nye flotte DT jenter som vi gleder oss veldig til å jobbe med. Alle lager flotte og inspirerende prosjekter og vi vil presentere de her sammen med hvert sitt bidrag til vår nye utfordring.

# 61 OPPSKRIFT :

* FJÆR
* KNAPPER
* GLITTER
* BLONDER / BÅND
* METALL

Vi har fortsatt med oss Korthobby som sponsor med enda en fantastisk metallpakke. Og som tidligere nevnt så har de veldig mye metall til enhver anledning.Premien som kan vinnes:

Så vil vi med stor glede presentere våre nye DT medlemmer og førstemann ut er;


LINDAHei, jeg heter Linda, er 35 år og har papirdille. Jeg er gift og bor i rosenes by sammen med min mann, to barn, alt mitt papir, annet scrappestæsj, heklekroker og strikkepinner som jeg koser meg med. Jeg startet med scrapping i 2006, instrodusert til denne fantastiske papirdilla av en kollega. Begynte med bilder av eldstemann, og scrappet lettersize i album. Interessen i begynnelsen gikk litt opp og ned, og jeg hadde en skikkelig nedtur for noen år siden da det ble masseproduksjon til bryllupet vårt. Men nå bruker jeg mye av min fritid på scrapperommet :) I tillegg til å få være DT her er jeg DT hos Papirdokkene og koser meg med LO-er, kort og annet jeg måtte finne på. Det som kjennetegner min scrapping er vel det fargeglade. LO-ene blir litt i cluster og white-space stil, og med mye farger for det gjør meg glad!
Jeg lar meg inspirere av mye, utfordringer, nye stiler, andre scrappere, scrappetreff, bilder, farger, ja det meste. Av og til når vi er ute på tur med fotoapparat ser jeg LO-en ferdig nesten med en gang.
Som scrapper finner man nytte i det meste har jeg lagt merke til, utrolig hva jeg kan plukke med meg og putte i en boks på pulten min i alle fall! Og den boksen ville jeg ikke vært foruten, hver gang jeg ser i det dukker det opp nye skatter :) Og alt mitt fargerike stæsj hadde jeg heller ikke klart meg uten, jeg elsker farger :)
Jeg elsker å scrappe til utfordringer og der henter jeg mye inspirasjon fra! DT til de forskjellige bloggene lager utrolig mye fint, vi har en gjeng med veldig mange dyktige scrappere i Norge! Utrolig mange flotte bidrag kommer inn til utfordringene, det er kjempemoro å se hva andre har laget til samme oppgave som meg :)


BRITA

Hei, jeg heter Brita, og er ei utflytta trønderjente som bor på Kongsberg. Jeg er gift og har to aktive unger på 9 og 12.Til daglig er jeg lærer på en ungdomsskole.

Jeg har alltid drevet med hobby i en eller annen form, og har huset fult av ull, garn, piperensere, maling og stoffer osv fra tidligere hobby-diller. Det har gått 12 år siden jeg kjøpte mitt første stempel, for å lage noen enkle kort. Da var jeg solgt. Det gikk for det meste i doble 12x12 LO'er og noen bursdagskort i ny og ne. Endelig fant jeg en hobby jeg ikke gikk lei av, men kunne videreutvikle i den retningen jeg ville. Det var for ca. et år siden jeg ble introdusert til de søte Tildastemplene og farging med Distress ink. Etter hvert oppdaget jeg alle de inspirerende bloggene og utfordringene på nettet. Her var det bare å starte sin egen blogg.
Scrapping er en herlig hobby fordi det utfordrer både form- og fargesans. Det er så moro å prøve å kombinere forskjellige elementer og få det til å fungere i en helhet. Jeg bare elsker alle de lekre mønsterarkene og annet utstyr som er å få tak i om dagen. Det er som julaften når en ny eske kommer i postkassa. Jeg gleder med til å bli en del av et engasjert DT-team.JILLJeg heter Jill Hansen. Bor i Nannestad med mann, to barn og tre katter, og jeg er 37 år.
Har laget kort i nesten to år og har virkelig funnet en hobby jeg aldri kommer til å bytte ut :) Jeg har i løpet av denne tiden vært så heldig å være med på noen fantastisk flotte design team, og ikke minst møtt noen utrolige mennesker.
Jeg liker aller best å fargelegge og mitt fargeleggings medium er Copic markers. Jeg ble tidligere i år Copic Certified Designer og kan sitte time etter time å fargelegge... Stilen min er noe varierende, men inneholder stort sett alltid et fargelagt motiv, vakre papirer og noe pynt. Har vanskelig for å klare meg uten blomster og perler, så du må ikke bli overrasket over at mine herrekreasjoner kan se litt nakne ut.. :)
Jeg finner utrolig mye inspirasjon av blogger rundt omkring, og gode skisser og bra utfordringer er virkelig noe jeg setter pris på. Jeg håper at jeg gjennom Nordsalten Hobbyklubb kan være med på å inspirere dere.
Jeg gleder meg i hvertfall veldig :)Og til slutt

EVA MARIE

Heisan! Eva Marie er meg. Jeg bor midt i landet med mine 3 skjønne prinsesser og mannen min. Det var året da min førstefødte kom til verden at jeg fikk se mitt første skikkelige stempel, en søt sovende bamse. Siden har jeg vært fasinert og laget en del enkle kort og LOer, MEN det var sommeren 2010 da jeg ramlet innom en hobbyside på nett at jeg ble huket for alvor. Jeg flyttet scrapperommet mer eller mindre inn på stua, og videre til spisestua. Sammen med storesnuppene scrapper jeg flere kvelder i uka. Deilig med litt avkobling fra lekser, håndball, fotball og kjøring. Jeg har gått fra C&S stil til shabby, bruker sjelden skisser og det meste skapes underveis. Jeg liker å prøve ut nye bretteteknikker, selv om jeg alltid må gjøre om litt på malene så det blir som jeg vil. :P Som fargeteknikk bruker jeg distress, og er blitt helt hekta på markers. Det går mest i kort og tags, men jeg glimter til med en og annen LO også. Jeg har en del DT erfaring fra både norske og utenlandske utfordringsblogger. Dere er hjertlig velkommen inn i bloggen min --> Eva Maries Univers

Så var det litt inspirasjon også fra oss "gamle" jentene:)
fredag 7. september 2012

Vinner og topp 3 #59 - Perler og bling

Da er tida kommet for å kåre vinner og topp 3 fra forrige utfordring. Vi fikk inn mange flotte bidrag. Takk til alle dere som er med på utfordringene våre!

Vinneren denne gangen får en flott premie fra Lili of the Valley.


Random.org har hjulpet oss med valget, og vinneren ble:

nr 13
med dette søte kortet:


Gratulerer!
Send oss en mail innen ei uke for å motta premien din. Og ta gjerne med deg vinner-knappen til bloggen din.Her er de vi i DT har stemt fram til topp 3, i tilfeldig rekkefølge:


med denne lekre vogna:


med dette nydelige kortet:


med denne fantastiske skattekista:

Gratulerer til dere alle! Ta gjerne med dere topp 3-knappen fra sidebaren til bloggene deres.


Til slutt vil vi minne om den pågående utfordringen, monokromatisk og metall. Klikk deg inn her for å delta. Vinneren får en flott premie fratirsdag 4. september 2012

Hva er monokromatisk?

I fbm med vår pågående utfordring tenkte vi at det sikkert kunne være lurt å legge ved et par linker om hva monokromatisk er, for at flere skal skjønne oppgaven mer riktig. Håper der synes de er nyttige:)

http://scrappehuset.blogspot.no/2009/10/minikurs-monokromatisk.html

http://etttrykk.blogspot.no/2012/02/trykkpressa-februar-monokromatisk.html

lørdag 1. september 2012

Utfordring # 60


Da har vi kommet til 1. september og er igjen klare for en ny utfordring. Og denne gangen er det


MONOKROMATISK + METALL
Jepp. Her er det monokromatiske kort og andre papirprosjekter som gjelder. Fargelegger du et motiv så er det lov til å ha hudfarger og div. hårfarger. Klær på motiv bør være i samme farge som kortets farger. I tillegg kan du bruke bittelitt hvitt, som feks. matter eller kortbase. Men hovedfargen skal være fremtredende. Og glem for all del ikke metallet ;)
Utfordringen denne gangen sponses av
Korthobby har et massivt utvalg av metall til enhver anledning og alle typer prosjekter og det er denne flotte premien du kan vinne derfra:

Masse lekkert metall..... Vi gleder oss til å se hva du lager. Korthobby har også vært så utrolig snille og sponse DT'ene med en liten metallpakke hver også :) Og her kommer litt inspirasjon.

Vi har fått inn noen bidrag som ikke helt følger reglene for det som er monokromatisk.
Pass på at dere bruker bare 1 farge i forskjellige nyanser, litt hvitt er lov + ansiktsfarge i fjes, hvis dere fargelegger.

Lykke til videre med utfordringen:)