tirsdag 28. februar 2017

Vinneren av giveawayen vår.

Dette har vært en helt fantastisk måned for oss jentene her i Nordsalten Hobbyklubb. Vi har fått mye skryt for fremsnakken vår, og samarbeidet/overtagelsen av giveawayen til Crafters together,

Vi er blitt kontaktet av flere som vil sponse oss, folk som vil ha et intervju med mer. Så  bli med oss også i fremtiden, for det her ser ut til og gi mange frukter for oss alle.

Vi vil få takke alle dere som har meldt dere på giveawayen, og alle dere som har tatt dere tid til og bli med på fremsnakk. Mange av dere har vært rundt og tittet, og noen har blitt inspirert til og lage et fremsnakk innlegg selv. Og vi kjenner at vi er så utrolig stolte over og være en del av dette fantastiske kreative samholdet.

Så tusen takk til BOKUBEN I FØRDE, som har gjort denne første giveawayen mulig.


Og den som vant denne herlige premien her:


er:

Gail har bloggen Crafty Nomad, og har en veldig leken og kreativ stil som lener seg mot mixed media store deler av tiden. Så vi gleder oss virkelig til og se hva hun kommer til og lage med denne flotte premien.Husk og følge med her i morgen også, da kommer en ny herlig utfordring som kommer til og bli fantastisk gøy og kreativ ;-)


onsdag 22. februar 2017

Vinner av utfordring #153 Baby

Heisann!
Her kommer vinner av utfordringen #153 Baby.
Det var mange flotte bidrag som kom inn=) 
Vi vil takke alle som deltok på utfordringen vår.

Vinneren få en overraskelse fra 

Som vanlig har random trekt vinneren.


Create with Joyce:  har laget dette flotte kortet 


Gratulere så mye.
Send oss en mail med navn og adresse slik at du kan få premien din :)
Ta også med deg vinnerknappen som ligger i siderbaren.Så over til topp3 som vi i DT jentene har valgt ut =)

Nr 15 Heidi hun har laget dette nydelige kortet

NR12 Anne-Eddie har laget dette søte kortet.

NR 25 Lene  hun har laget dette nydelige kortet

Gratulerer så mye til dere.
Ta med topp3 knappen dersom dere vil det.

Bli gjerne med på nå værende utfordring

onsdag 15. februar 2017

Midtveisinspirasjon #154 Hurra for deg!

God morgen alle sammen! Siden vi nå har én utfordring i måneden, er det tid for litt midtveisinspirasjon.


Temaet i denne gang er

Hurra for deg!

Vi vil altså se kreasjoner som passer til bursdag.

Vi gleder oss til å få se hvordan dere løser oppgava! Det er så spennende å besøke bloggene deres.


Denne gangen er vi sponset av
som gir vinneren denne flotte premien:

Som vanlig har vårt designteam laget nydelige inspirasjonsbidrag til dere
 og her kommer de:Nå håper vi at dere er blitt inspirert til å prøve også!
Vi gleder oss til å se hva dere lager.


Her finner du utfordringen.
Denne utfordringen går til 28. februar kl. 23.00.

Lykke til!


Til sist vil vi også minne om at vi har giveaway og fremsnakk-aksjon. Du finner alt om dette her.

lørdag 4. februar 2017

Fremsnakk og giveaway

Akkurat nå starter vi i Nordsalten Hobbyklubb med noe nytt og spennende i tillegg til våre utfordringer. Og siden dette er første innlegg om dette, må du tilgi at den er litt lang, men vi lover at den er verdt det ;-)
Vi her i NSHK har lenge pratet om og gjøre noe positivt for miljøet igjennom fremsnakk, spesielt etter all mobbingen mange fikk kjenne på kroppen i 2016. En av de som virkelig fikk kjenne på det og som stod frem var Silje Kristin Aunan. Silje er en sterk personlighet, som gjør utrolig mye godt for både miljøet og samfunnet rundt seg. Hun er kjent for sine prosjekter i lokalsamfunnet hvor hun deler ut påskeegg og julekort til de eldre. Hun er veldig inkluderende, så i 2016 ville hun mobbingen til bunns og startet siden Crafters Together. Hun fikk med seg mange flotte mennesker, og mange flotte sponsorer som ville vise at de stod sterke sammen mot mobbing. Dessverre stoppet ikke mobbingen opp, og Silje mistet til slutt all inspirasjon. I redsel for og aldri finne tilbake til gleden over scrapbooking valgte hun derfor og legge hobbyen på hylla, og Crafters Together ble lagt på is. Men hun kunne jo ikke skuffe sponsorene sine, så derfor inngikk hun et samarbeid med oss, og her skal vi flette Silje sitt prosjekt sammen med vårt eget.
Bokuben i Førde er første sponsor ut i kampen mot mobbing her i Nordsalten Hobbyklubb. Og de sponser kampen med disse tre flotte stemplene her: 


Det skal ikke være store kravene for og delta i en giveaway som denne, men vi tenker at for og vise at man deltar nettopp for og støtte opp mot mobbing, så kan vi hjelpe hverandre. Så under her har du Rafflecopter, og her kan du få tre poeng. 1p ved og like FB siden til Bokuben. 1p ved og like siden til Crafters Together, for selv om siden er nede nå, så håper vi at den kommer opp og gå igjen om ikke så alt for lenge. Og til sist 1p for og like oss slik at du til en hver tid kan få melding når vi legger ut nye giveaways, for tro dere meg, det kommer en del ;-)

Meld deg på her innen 26.02
a Rafflecopter giveaway


Her kommer vi i teamet hver måned til og velge oss ut en blogg vi mener fortjener litt fremsnakk. Dette er et prosjekt vi håper vil engasjere, og inspirere slik at dere også blir med og fremsnakker. 
Blogginnleggene ville blitt milelange om vi skulle fremsnakket her, så det vi velger og gjøre er og legge navnene våre under her med link til til blogginnlegget hvor vi fremsnakker, også håper vi at vi sees der ;-)


Vi har også laget en banner til dere som fremsnakker, og en til dere som blir fremsnakket om dere skulle ønske og dele den i bloggen deres, for og fremme prosjektet som vi tror er et utrolig positivt tiltak.

onsdag 1. februar 2017

#154, Hurra for deg!

God morgen alle sammen! 
Akkurat nå starter vi i Nordsalten Hobbyklubb med noe nytt og spennende 
i tillegg til våre utfordringer.
Vi her i NSHK har lenge pratet om å gjøre noe positivt for scrappemiljøet ved å motarbeide mobbing. Dette kommer vi tilbake til i et innlegg en av de første dagene, så følg med.....

Dette året har vi også tenkt å endre litt på utfordringene våre. Vi kommer til å ha en utfordring den 1. i hver måned og midtveisinspirasjon midt i måneden. 

Tema i februar er 
BURSDAG!


Vi er så heldige å bli sponset av Kort og Godt,

som sponser denne flotte premien:

Som vanlig har vårt design-team laget noen nydelige inspirasjonsbidrag til dere og her kommer de:
Vi gleder oss til å se hva dere lager!