søndag 24. februar 2013

Bursdagsgave

Siden vi har bursdag nå i februar, har vi lyst å gjøre litt ekstra stas på følgerne våre. Dere inspirer oss med alle de flotte bidragene dere leverer inn til hver utfordring! Takk!

Vi i design teamet har samlet sammen denne flotte gaven, som vi vil gi til en av dere:Alt du trenger å gjøre, er å være følger av bloggen vår, og å skrive en kommentar i dette innlegget innen utgangen av februar. I starten av mars kommer vi til å trekke en av dere til å motta gaven, så følg med!


I tillegg håper vi dere deltar i bursdagsutfordringene våre. Det er flotte premier å vinne på hver enkelt utfordring, og er du med på alle 3, er du med i trekningen av to lekre ekstrapremier!Alle tre utfordringene avsluttes 28.02.2013, kl. 20.00 

Frantic Stamper Ink  tilbyr oss en kupongkode hvor man får $10 rabatt om vi handler
for $100.
 
Kupongkoden er: koden er tatt bort
Nettbutikken finner dere her: Frantic Stamper Inc
 
Denne kan kun brukes en gang pr kunde.
Den kommer kun til å ligge her i to uker før vi fjerner den, så benytt sjansen!

søndag 10. februar 2013

Bursdagsutfordring #3 Lift DT

Vi fortsetter feiringen, og i dag er det tid for å publisere tredje, og siste del av bursdagsutfordringen vår. Som vi har sagt tidligere, vil det bli trukket en ekstra premie til to av dere som deltar på alle tre utfordringene, i tillegg til en vinner i hver utfordring. Med andre ord: Her er det store vinnersjanser, så heng deg på! Link til alle 3 bursdagsutfordringene finner du i høyremargen.

Siden vi feirer oss selv, ønsker vi å se at dere blir direkte inspirert av det vi i DT lager, og oppgave 3 er dermed:

LIFT DT
Med dette mener vi at dere skal lifte et av inspirasjonsbidragene fra Bursdagsutfordring #1 og #2. Med å "lifte" menes å helt eller delvis kopiere ideer og design fra en annen person og bruke i sin egen kreasjon. Det skal vise tydelig at det er en lift, og vi ønsker at du skriver i innlegget ditt hvem og hva du har liftet.

Vi er så heldige å ha med oss 
som sponsor til denne utfordringen,

og vinneren får denne lekre premien:
Gummistempel fra Crafty Individuals.


Alle dere som deltar i alle tre utfordringene, er med i trekningen av disse to flotte gavene:

Vår grunnlegger, og gjestedesigner på Bursdagsutfordring #1, Marielle, gir denne lekre premien:Vi i design teamet har samlet denne RAK-en:Så over til inspirasjonsbidragene, som er de kreasjonene dere kan velge blant å lifte:

Besøk bloggene våre for flere detaljbilder og mer informasjon.

Vi har enda en overraskelse på lur i løpet av bursdagsmåneden vår, så følg med!Da gjenstår det bare å si:

Lykke til!

Lever ditt bidrag her, innen 28. februar kl 20:00.


fredag 8. februar 2013

Nye DT-medlemmer!


Endelig er dagen kommet for å presentere våre nye DT-jenter! Vi fikk inn masse flotte søknader, og kom til slutt fram til disse seks flotte jentene. 1. mars kommer første inspirasjonsbidrag fra to av dem, resten debuterer 15. mars. Vi er så stolte og glade for å ha fått dere med i teamet vårt, og gleder oss til å samarbeide med dere!

Her kommer presentasjonene deres på rekke og rad. Ta dere også tid til en runde i bloggene deres og la dem inspirere dere allerede nå!ANE

Jeg heter Ane Sømme, og kommer fra Sandnes i Rogaland.
Har holdt på med scrapping nå i nesten 7 år, men begynte med digi først, så gikk jeg over på papir et par år etter. Og når jenta vår ble født, begynte jeg med kort, det er snart 4 år siden! Tiden går fort! Ble presentert for et lekkert scrapperom av en super venninde, og tenkte på kroken jeg har i kjelleren! Og da fikk jeg mannen til å hjelpe meg med det, og da var det gjort! hihi
Jeg har vel ingen fast stil, liker d meste, men er veldig glad i blonder og litt sarte farger, men noen kort med FARGER kommer det også...
Liker VELDIG godt å fargelegge! Mine promarkers er flittig brukt!
Gleder meg kjempemye til å begynne hos Nordsalten Hobbyklubb! 


ANNE LILL


Jeg heter Anne Lill, er 32 år, gift og har 2 jenter på 1 og 5 år. Er opprinnelig rogalending, men bor nå i Indre Østfolds dype skoger. Jobber som pedagogisk leder i en bhg og driver med scrapping og strikker på fritiden. Har holdt på iallefall 10 år med denne hobbyen, og har vært med på mange stilskifter.
Stilen min er ganske variert, det kommer an på humøret og hvem jeg skal lage til. For tiden er jeg ganske vintage inspirert, så det dukker nok opp noen sånne bidrag fra meg :)
Gleder meg til å være med i DT her hos Nordsalten Hobbyklubb, og håper noen av dere finner inspirasjon i det jeg lager!


  CAMILLA
Mitt navn er Camilla Austli. Jeg er 32 år (enn så lenge) med samboer og ei datter på 2 år.
Altså det herlige liv for meg.
I tillegg holder på meg verdens beste hobby ved siden av å jobbe på skole.
Jeg starta som ren kortscrapper en sen høstkveld i 2007.
Det eskalerte, og nå sitter jeg godt plantet på mine pulter alt for ofte. På pultene finner man bestandig et prosjekt på tørk eller klar for fotografering,
være seg en LO, kort, AJ, tag eller et prosjekt av 2-åringen som skal bli en bakgrunn eller innslag på mors ting. Stilen min? Ja, jo den er vel meget variabel kan man si.
Har litt med humør, mottager eller oppgave jeg velger å gjøre.
Jeg liker C&S, white space og vintage. Men jobber med mange forskjellige stiler.

Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven, og håper at det jeg lager kan gi dere litt inspirasjon.


Jeg heter Beate, er 35 år og jeg bor i Hamar med min mann og 2 hunder. Jeg jobber som sekretær, og min hobby er kortlaging og papir.
Jeg har holdt på med kort og små gaveesker siden 2007, og dette er en hobby som jeg virkelig koser meg med, det finnes jo utallige metoder og ikke minst utstyr som jeg gjerne skulle ha testet ut.
Jeg liker veldig godt å fargelegge detaljerte stempelmotiv, bruker da Promarkere for det meste, og jeg distresser og syr på nesten alt jeg lager. I tillegg er jeg veldig glad i å pynte med roser, blonder og bånd.
Jeg gleder meg til å bli med i DT teamet for å på den måten - forhåpentligvis - inspirere enda flere til å begynne med denne fantastiske hobbyen, pluss at det å være med på et DT team ofte gir mange nye utfordringer som jeg kanskje ikke hadde prøvd meg på ellers.


LINDASSHei alle sammen
Jeg heter Linda Sandblåst Skotheim, og derved har du LindaSS som jeg bruker rundt omkring i papirlekeland.. Jeg er kone til en og mamma til verdens beste gutt og jente (ja som alle andre har også jeg de beste barna i hele verden). I det daglige driver jeg mitt eget lille spa der jeg koser meg med alle mine herlige kunder..
Interessen for papirlek ble for alvor oppdaget da jeg julen 2009 ville lage mine egne julekort, og for å gjøre det kort.. det var ikke lenge før jeg hadde eget rom og masse herlig utstyr (som merkelig nok bestandig ser ut til å mangle noe).. Jeg elsker å teste ut nye ting, nye teknikker og bare ha det morro.. For tiden er jeg veldig glad i å bruke diverse mediumer på tags, det er så morro... Multi Medium, modeling paste, maling, glitter, embossing, metalltape.. ja alt...
Jeg er utrolig glad for å få æren av å være med på DT her, gleder meg noe enormt til å ta fatt og bli kjent med enda flere flinke og flotte papirlekere..
JUNHILD

 

Junhild heter jeg, er 29 og kommer fra Stavanger. Jeg bor i et fint hus sammen med min forlovede. Til vanlig jobber jeg som rørlegger. Jeg har alltid drevet med papir og hobby, men det var først i  2010 jeg oppdaget at det var en hel verden der ute som drev med det samme. En hel del utstyr, verktøy og stæsj har det blitt siden, og jeg elsker hvert minutt jeg tilbringer på hobbyrommet. Jeg lager veldig mye kort, men innimellom lager jeg mye annet også. Stilen min er nok litt variert, men jeg er veldig glad i vintage og shabby chic stilen, og lillafargen elsker jeg. Jeg gleder meg til å være med på Design Teamet og alle utfordringer som følger med.

Velkommen til oss!


Så et par tips til hva du kan bruke helga til:


torsdag 7. februar 2013

Vinner og topp 3 #68 Alt er lov

Endelig er det tid for å avsløre vinner og topp 3 for utfordring #68, Alt er lov. Vi fikk inn hele 168 bidrag, og det var litt av en jobb å besøke alle bloggene og se hva dere hadde laget! Dere inspirerer oss virkelig! Det er så kjekt å se alt dere lager!

Vi ble sponset av


som gir vinneren denne flotte premien:Den heldige vinneren ble trukket av random, og er 

#14 Anne Lill
med denne lekre tedispenseren:


Gratulerer! Send oss en mail på nordsaltenhobby@hotmail.no med navn og adresse, så havner snart premien i postkassen din.
Husk også å ta med deg vinnerbanneret vårt!Topp 3 stemt fram av oss i DT, er:


med dette nydelige kortet:


med denne stilige gaveboksen:


med dette unike brevsettet:


Gratulerer! 
Ta med dere topp 3-banneret vårt.Til slutt vil vi minne om den store bursdagsfeiringen som foregår på bloggen vår nå. Vi har to utfordringer ute, og om noen få dager kommer enda en. I tillegg til premie på hver enkelt utfordring, blir det trukket en ekstra premie til en av dere som deltar på alle tre utfordringene. Klikk deg inn på linkene under for å delta:
Lykke til!

tirsdag 5. februar 2013

Bursdagsutfordring #2 TRE AV TRE TING


Vi fortsetter festen!!

Og er allerede idag klare med utfordring nummer to denne måneden. Om noen dager kommer enda en utfordring, og som vi lovet i sist innlegg, blir det trukket en ekstra premie til en av dem som deltar på alle tre utfordringene.
Vi feirer 3 år, og oppgava idag er derfor:

BRUK 3 AV 3 ULIKE TING

Vi vil med andre ord at du skal velge ut 3 ting på kreasjonen din, som du har nøyaktig 3 av. Husk å skrive hvilke 3 forskjellige ting du har brukt 3 av i innlegget ditt.


Vi blir sponset av
som gir en heldig vinner denne flotte premien:


Som vanlig har jentene i DT på forhånd laget noen lekre inspirasjonsbidrag til dere. Håper dere lar dere inspirere og blir med på leken!

Karen Elise
3 mønsterark, 3 blomster og 3 tekststempler


Mari
3 blomster, 3 swirls og 3 perler3 biter washitape, 3 typer bånd og 3 roser
Sylvia
3 stempler, 3 perler og 3 farger på blomstene.3 farger på kartongen, 3 dieser, 3 bling
Sonny


3 perler, 3 metall, 3 band.


3 dies, 3 brads, 3 mønsterark


3 punchere, 3 sommerfugler og 3 roseknopperVi gleder oss til å se deres tolkninger av utfordringen!
Lever ditt bidrag her innen 28. februar kl. 20.00:
fredag 1. februar 2013

Bursdagsutfordring #1 BURSDAG


Denne måneden feirer vi oss selv!
Det er faktisk hele tre år siden Nordsalten Hobbyklubb utfordringsblogg ble starta, og det har vi lyst til å markere i HELE februar :)
Mye har skjedd her siden Marielle starta bloggen, mange dyktige DT-jenter har vært innom, og bare Gro er igjen av det opprinnelige teamet. Akkurat nå holder vi på å ta inn enda flere nye.
Vi har også mange trofaste følgere og deltagere i utfordringene våre. Uten dere hadde det ikke vært noen utfordringsblogg.
Takk!

De nærmeste dagene kommer det til å bli publisert enda 2 utfordringer, og vi har flotte sponsorer med oss denne måneden, som sponser hver sin utfordring. Deltar du i alle tre utfordringene, er du med i en ekstra premietrekning.
I tillegg dukker det kanskje opp en overraskelse underveis?

Da går vi over til temaet for månedens første utfordring:

BURSDAG

Du skal ganske enkelt lage en kreasjon med temaet bursdag.

Utfordringen er sponset av

som gir vinneren denne flotte premien:

For bruk av diesen som følger med i premiepakken, følg linken:
http://kreativ-scrapping.blogspot.no/2012/07/lag-nydelige-peoner.html

Og her er vår GDT - Marielle Jakobsen, som er den som startet denne bloggen for 3 år siden.

Hun har laget dette flotte bidraget til bursdags-utfordringen, og vil også være med oss på den neste utfordringen.

GDT - Marielle
Hei alle sammen Nå er det 3 år siden jeg startet opp Nordsalten hobbyklubb utfordringsblogg, tenk hvor fort tiden har gått. Jeg måtte desverre gi bloggen i fra meg for en tid tilbake siden, pga tidsmangel til å følge opp så mange fantastiske damer. Jeg er kjempestolt av dere alle sammen, og er veldig glad for at bloggen har levd videre, takket være dere flotte og flinke damer. Noen har kommet og noen har gått, men det er hærlig å se at det enda er noen som er igjen og som har vært trofast siden dag 1. For litt siden fikk jeg mail av Sonny som spurte om jeg ville komme og gjeste på på jubileumsutfordringene, dette setter jeg stor pris på, å stiller gjerne opp på det, kjempe gøy at dere fortsatt tenker på meg =)
Jeg har valgt å lage noe helt annet enn kort for denne utfordringa, jeg har laget ett Mixed media collage - lerret. Her har jeg rett og slett "druknet" ett lerret i metallpynt, blonder, lim, hvitmaling og diverse sprayer. for mer info og en nærmere forklaring kan dere titte inn i min blogg. Masse lykke til alle sammen =)


Jentene i designteamet har laget noen flotte svar på oppgava, som vi håper vil inspirere dere:
Karen Elise
Posekort med bunnen som tag-lomme. Se flere detaljer i bloggen min.


Mari

Eva Marie
Dobbel z-foldSylvia

Brita
 
 
 
 
 
Kom inn i bloggene våre for å se flere bilder og detaljer.
 
 

Da gjenstår det bare å si
Lykke til!

Vi gleder oss til å se alt det flotte dere lager!

Lever ditt bidrag her innen 28. februar kl. 20.00: