torsdag 23. oktober 2014

Vinner og topp 3, utfordring # 103

Tusen takk til alle som deltok på utfordringen vår. Det kom inn mange flotte bidrag, og vi har storkost oss når vi har vært rundt og tittet på alt det flotte dere har laget.

Vinneren denne gangen får en flott premie som er sponset av 


Vi har som vanlig brukt random til å trekke vinneren, og denne gangen ble:
Gratulerer!

Send oss en mail innen ei uke for å motta premien din!

Ta også gjerne med deg vinnerknappen til bloggen din.
På designteamets topp 3 liste kom disse:

Siri
Gratulerer alle tre!

Ta gjerne med dere topp 3-knappen til bloggen deres.


Minner om den pågående utfordringen, som du finner her.

onsdag 15. oktober 2014

#104 Resirkulering

God morgen alle sammen og velkommen til en ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb!
Vi synes det er spennende å prøve nye ting, og det håper vi dere også gjør!
Oppgava vår denne gang lyder:

RESIRKULERING

Vi vil se kreativiteten blomstre! Hva du vil resirkulere og hvordan du gjør det, er opp til deg. Fortell oss hva det var før du skapte det om!
Nå gleder vi oss til å få se hvordan dere løser oppgava! Det er så spennende å besøke bloggene deres.


Denne gangen er premien gitt av

som gir vinneren denne fine premien:



Som vanlig har vårt designteam laget nydelige inspirasjonsbidrag til dere
 og her kommer de:



Elisabeth

Dorullkort med tag, laget av en dorull.





Astrid

Ei tom konfekteske.



Karen Elise

En liten Pringles-boks.


Ane

En tennbrikett-boks.


Silje

To tinnbokser.



Anita Lise





Nå håper vi at dere er blitt inspirert til å prøve også!
Vi gleder oss til å se hva dere lager.


Denne utfordringen går til 31.10. kl 23.55.

Lykke til!



søndag 12. oktober 2014

Vinner og topp 3 #102

Da er vi endelig klar for å avsløre hvem som vant utfordring #102, der temaet var "Lag på lag". Vi fikk inn nesten hundre lekre bidrag, og har kost oss med å besøke bloggene deres!

Som vanlig er vinneren trukket med random.

Premien er sponset av 

som gir vinneren denne lekre gaven:





Vinneren ble:



med dette herlige vinterkortet:


Gratulerer!
Send oss en mail innen ei uke for å motta premien din. Ta også gjerne med deg vinnerknappen til bloggen din.




På designteamets topp 3-liste kom disse:

med dette lekre bryllupskortet:




med dette vakre konfirmasjonskortet:




med dette nostalgiske bryllupskortet:



Gratulerer alle tre!
Ta gjerne med dere topp 3-knappen til bloggene deres.



Til slutt minner vi om den pågående utfordringen, Clean and simple. Her kan du bli med på den.

torsdag 9. oktober 2014

Velkommen!

Endelig er det tid for å presentere de nye, dyktige damene vi har fått med oss! Det har vi gledet oss veldig til, og allerede på onsdag vil noen av dem vise fram sine første inspirasjonsbidrag.

Velkommen til:


Silje


Heisan alle sammen!

Mitt navn er Silje Aunan, og jeg er så heldig at jeg er blitt en av Nordsaltens Hobbyklubb sine nye designere. Jeg er 26 år gammel, bor i Bodø byen sammen med min kjære samboer. Til daglig jobber jeg i daglivaren, der jeg får yte mye service, som er kjempe gøy. Nylig er jeg også blitt designer for en fantastisk hobbybutikk som finner sted her i Bodø, TreL.no
Jeg begynte med denne fantastiske hobbyen i november i fjor, det startet med noen merkelapper og beskjedne julekort og etter det har det EKSPLODERT. Jeg er totalt avhengig, og jeg kunne ikke ha funnet en hobby som passet meg mer enn dette. 
Det jeg liker aller best er at jeg kan bruke min fantasi, min kreativitet å lage noe helt nytt. Sette seg ned med bare noen mønsterark og skape noe spesielt. Det som jeg har en liten kjærlighet for er bokser, gjerne i vintagestil eller shabby chic stil. Der kan jeg putte på og putte på flere og flere ulike detaljer som skaper den heleten i prosjektene mine som jeg bare må ha. Og jeg elsker det, og spesielt de utfordringene som kommer med i denne hobbyen.
Jeg håper at jeg som ny designer her inne kan inspirere dere til å lage noe nytt, til å prøve ulike ting, og ikke være redd for å bruke 3 eller 4 ulike mønsterark på prosjektene deres. Jeg håper jeg kan inspirere dere til å bruke detaljer, mange detaljer i form av bånd, charms, bling og ikke minst masse masse blomster. Ta sjanser som kommer til å inspirere dere til å ta ett skritt vidre i scrappingens hobby verden.  For dette kommer til å bli gøy, og vi skal ha det gøy sammen!

Silje



Solfrid


Hei-hei.
Jeg heter Solfrid Sørensen, og en av de heldige som skal få prøve meg som DT hos Nordsalten Hobbyklubb. Jeg er 35 år, gift, og bor sammen med mann og to barn på Ringvassøy, en times tid utenfor Tromsø. Jeg har scrappet en god stund, begynte vel for alvor å oppdage denne hobbyen da sønnen min ble født for 9 år siden. Og etter det har det vel bare ballet på seg.... 

For meg er ikke scrappingen bare en hobby, det føles til tider mer som en livsstil. Og det fungerer veldig godt som en form for terapi. Det er utrolig fint å kunne sitte og kose seg med papirer, bilder og stæsj, og bare la tankene flyte fritt. 
Jeg er i all hovedsak en LO-scrapper, liker best å holde på med album og bilder, men de siste årene har jeg prøvd meg mer og mer på det å lage kort, og andre ikke-LO prosjekter. Og det har vist seg å være minst like gøy som LOer.

Min scrappestil...? Jeg liker best LOer som går mot freestyle, uten så mye bruk av blomster og blonder. Og jeg er veldig glad i farger, noe jeg håper på å kunne inspirere andre også til å bli. 
Så da gleder jeg meg til å ta fatt på DT oppgaven, dette blir spennende!

Solfrid



Astrid

Hei  
Jeg heter Astrid Magnussen, er 51 år, og bor i Førde i Sogn og Fjordane. Det er nå 8 år siden min søster overtalte meg til å prøve å lage noen kort i sammen med henne. Hun hadde da scrappet de nydeligste LO-er i flere år, og laget noen kort innimellom. Jeg lot meg overtale uten den helt store gløden, men det tok ikke lange tiden før jeg var helt frelst og knapt hadde tid til noe annet  Nå er det ren terapi for meg. Jeg finner roen og koser meg stort når kreativiteten kan få fritt spillerom!! Gjennom denne hobbyen har jeg truffet så mange koselige mennesker og knyttet nye vennskap. Å dra på treff gir meg mye glede og inspirasjon.
Jeg tror ikke jeg har noen spesiell stil. Liker alt fra C & S til lag-på-lag, fra sarte pastellfarger til sterke klare farger, men de siste årene har jeg blitt mer og mer glad i vintage-stilen. Det går mye i kort hvor jeg liker å prøve meg på nye bretteteknikker, men jeg lager også esker m.m. Til å fargelegge motivene mine så bruker jeg Promarkere. Jeg synes det er spennende å prøve ut nye teknikker innen denne hobbyen. Her blir en aldri utlært for det er alltid noe nytt en kan prøve. Jeg er stolt og glad over å få være en del av Nordsalten Hobbyklubbs flotte designteam, og håper jeg kan være til inspirasjon for andre 
Astrid



Kristina


Hei.
Jeg heter Kristina Røst, er 38 år og bor i Stavanger sammen med samboer og hund, men kommer opprinnelig fra Rognan/Bodø i nord. Scrapping begynte jeg for alvor med i 2012 da jeg kjøpte min første stansemaskin, min elskede Big Shot. 
Papirhobby er noe jeg stortrives med og det har bare tatt mer og mer av i scrapperommet mitt de siste to årene og i sommer måtte jeg rett og slett pusse opp, slik at jeg fikk litt mer system i sakene mine.
Jeg lager for det meste kort, esker og alterering og elsker å prøve ut nye ting og bli utfordret på ulike måter. Jeg gleder meg til å være en del av Nordsalten hobbyklubbs designteam og håper at jeg kan være med på inspirere/utfordre andre til å prøve seg på nye ting, slik jeg selv har blitt de siste to årene.
Kristina



Synnøve

Hei 
Jeg heter Synnøve Bjelland og er litt over 50 år. Bor i Sørlandsperla Lyngdal, gift og har fire barn og 7+1 barnebarn - som er min store stolthet.  Jeg jobber som hjelpepleier på Heimen her og trives veldig godt. Er kjempeglad i å være på tur i båten vår langs vår nydelige kyst.
Jeg liker veldig godt mange typer håndarbeid, både strikking, sying og baking o.l., men det er scrapping som er blitt min store lidenskap. Jeg begynte for ca 9 år siden, da min datter introduserte meg i kortlaging og er enda ikke blitt lei... Syns det er en fantastisk hobby!!
Jeg er veldig glad i den nostalgiske og shabby stilen med massevis av blonder og stæsj, men liker ogå å lage kort med en litt røffere stil. CAS får jeg ikke til, da jeg ikke kan få nok på korta mine... Elsker Pion design og Maja design sine nydelige mønsterark. Jeg lager helst kort og altering, men kan slå til med en LO i ny og ne...
Jeg gleder meg veldig til å være en del av designteamet til Nordsalten Hobbyklubb og håper at jeg kan få være til inspirasjon og glede 
Synnøve


Klikk dere inn i bloggene deres for å bli bedre kjent med dem!

Til slutt: Dere har fortsatt noen dager igjen til å leke dere med stilen Clean and Simple i utfordringen vi har gående. Klikk deg inn her for å delta!

lørdag 4. oktober 2014

Takk for innsatsen!

Som dere vet, har vi på gang en liten utskifting i design teamet vårt. Snart skal vi publisere våre nye medlemmer, men først vil vi benytte anledningen til å takke de som har sluttet i teamet. Dere har alle vært med på å inspirere både oss andre i teamet, og alle de som har vært med på utfordringene våre. Takk for en super innsats! Lykke til videre!

De som nå forlater design teamet er:


Følg med dem videre på bloggene deres, det kommer vi til å gjøre!


Så gleder vi oss til å kunne vise fram hvilke nye dyktige damer vi har fått med oss! Det vil bli avslørt om noen dager.

I nærmeste framtid vil det gjerne komme noen endringer på utseendet på bloggen også, så vi beklager om det i en liten periode er litt skiftende farger og litt kaos på sida.

Så minner vi til slutt om den pågående utfordringen

onsdag 1. oktober 2014

Utfordring #103, CAS


God morgen alle sammen og velkommen til en ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb!
Vi utfordrer dere til å lage en kreasjon i stilen

CLEAN & SIMPLE

Denne gangen er vi sponset av

som gir vinneren
en gavesjekk på £10.

Hvis noen trenger en liten innføring i stilen "Clean and Simple- CAS", kommer det noen kjennetegn her:

  • Ett hovedfokus/hovedobjekt
  • Mye luft / white space
  • Begrenset antall lag og pynt
  • Begrenset antall farger
  • Rene linjer




Som vanlig har vårt design-team laget nydelige inspirasjonsbidrag til dere og her kommer de:



 Vi gleder oss til å se alt det flotte dere skal vise oss i denne utfordringen.