torsdag 2. august 2018

DT CALL

Da er endelig pausen over for vår del, og vi kan alle glede oss til masse ny kreativitet.

En del av teamet har valgt og ikke være med oss videre og vi søker derfor nye sjeler som vil være med oss, se annonsen under.
Del gjerne posten slik at så mange som mulig får kjangsen til og søke, men også til og bli med på utfordringene igjen :-)

Samtidig så vil vi gjerne si takk til alle tidligere design team medlemmer. Dere har vært en sann inspirasjon, og det har vært en ære og jobbe med hver enkelt av dere. Vi vil savne dere, men vi følges videre i blogglandia!



Er du glad i å leke med papir og lim? Lyst på en ekstra utfordring i måneden?
Vi har behov for noen flere medlemmer i designteamet vårt, og kanskje en av de ledige plassene kan gå til nettopp deg? Du må være kreativ, og være åpen for å prøve ut nye ting. Du vil få være med å velge utfordringstemaer, og du kommer til å inspirere mange andre papirglade.

Vi har utfordringer hver fjortende dag, og er delt inn i to team, så du må kunne levere inspirasjonsbidrag til én utfordring i måneden. I tillegg må du kommentere på innsendte bidrag (vi fordeler dem mellom oss). Det er viktig at du har egen blogg, og at du deltar aktivt i DT-forumet vårt på Facebook.

Denne gangen ønsker vi søknadene på mail. Skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli DT-medlem. Legg ved bilder av 3 ting du har laget og fortell oss bloggadressa di så vi kan bli litt kjent med deg.



Søkandsfrist: 31.08.2018