torsdag 9. oktober 2014

Velkommen!

Endelig er det tid for å presentere de nye, dyktige damene vi har fått med oss! Det har vi gledet oss veldig til, og allerede på onsdag vil noen av dem vise fram sine første inspirasjonsbidrag.

Velkommen til:


Silje


Heisan alle sammen!

Mitt navn er Silje Aunan, og jeg er så heldig at jeg er blitt en av Nordsaltens Hobbyklubb sine nye designere. Jeg er 26 år gammel, bor i Bodø byen sammen med min kjære samboer. Til daglig jobber jeg i daglivaren, der jeg får yte mye service, som er kjempe gøy. Nylig er jeg også blitt designer for en fantastisk hobbybutikk som finner sted her i Bodø, TreL.no
Jeg begynte med denne fantastiske hobbyen i november i fjor, det startet med noen merkelapper og beskjedne julekort og etter det har det EKSPLODERT. Jeg er totalt avhengig, og jeg kunne ikke ha funnet en hobby som passet meg mer enn dette. 
Det jeg liker aller best er at jeg kan bruke min fantasi, min kreativitet å lage noe helt nytt. Sette seg ned med bare noen mønsterark og skape noe spesielt. Det som jeg har en liten kjærlighet for er bokser, gjerne i vintagestil eller shabby chic stil. Der kan jeg putte på og putte på flere og flere ulike detaljer som skaper den heleten i prosjektene mine som jeg bare må ha. Og jeg elsker det, og spesielt de utfordringene som kommer med i denne hobbyen.
Jeg håper at jeg som ny designer her inne kan inspirere dere til å lage noe nytt, til å prøve ulike ting, og ikke være redd for å bruke 3 eller 4 ulike mønsterark på prosjektene deres. Jeg håper jeg kan inspirere dere til å bruke detaljer, mange detaljer i form av bånd, charms, bling og ikke minst masse masse blomster. Ta sjanser som kommer til å inspirere dere til å ta ett skritt vidre i scrappingens hobby verden.  For dette kommer til å bli gøy, og vi skal ha det gøy sammen!

SiljeSolfrid


Hei-hei.
Jeg heter Solfrid Sørensen, og en av de heldige som skal få prøve meg som DT hos Nordsalten Hobbyklubb. Jeg er 35 år, gift, og bor sammen med mann og to barn på Ringvassøy, en times tid utenfor Tromsø. Jeg har scrappet en god stund, begynte vel for alvor å oppdage denne hobbyen da sønnen min ble født for 9 år siden. Og etter det har det vel bare ballet på seg.... 

For meg er ikke scrappingen bare en hobby, det føles til tider mer som en livsstil. Og det fungerer veldig godt som en form for terapi. Det er utrolig fint å kunne sitte og kose seg med papirer, bilder og stæsj, og bare la tankene flyte fritt. 
Jeg er i all hovedsak en LO-scrapper, liker best å holde på med album og bilder, men de siste årene har jeg prøvd meg mer og mer på det å lage kort, og andre ikke-LO prosjekter. Og det har vist seg å være minst like gøy som LOer.

Min scrappestil...? Jeg liker best LOer som går mot freestyle, uten så mye bruk av blomster og blonder. Og jeg er veldig glad i farger, noe jeg håper på å kunne inspirere andre også til å bli. 
Så da gleder jeg meg til å ta fatt på DT oppgaven, dette blir spennende!

SolfridAstrid

Hei  
Jeg heter Astrid Magnussen, er 51 år, og bor i Førde i Sogn og Fjordane. Det er nå 8 år siden min søster overtalte meg til å prøve å lage noen kort i sammen med henne. Hun hadde da scrappet de nydeligste LO-er i flere år, og laget noen kort innimellom. Jeg lot meg overtale uten den helt store gløden, men det tok ikke lange tiden før jeg var helt frelst og knapt hadde tid til noe annet  Nå er det ren terapi for meg. Jeg finner roen og koser meg stort når kreativiteten kan få fritt spillerom!! Gjennom denne hobbyen har jeg truffet så mange koselige mennesker og knyttet nye vennskap. Å dra på treff gir meg mye glede og inspirasjon.
Jeg tror ikke jeg har noen spesiell stil. Liker alt fra C & S til lag-på-lag, fra sarte pastellfarger til sterke klare farger, men de siste årene har jeg blitt mer og mer glad i vintage-stilen. Det går mye i kort hvor jeg liker å prøve meg på nye bretteteknikker, men jeg lager også esker m.m. Til å fargelegge motivene mine så bruker jeg Promarkere. Jeg synes det er spennende å prøve ut nye teknikker innen denne hobbyen. Her blir en aldri utlært for det er alltid noe nytt en kan prøve. Jeg er stolt og glad over å få være en del av Nordsalten Hobbyklubbs flotte designteam, og håper jeg kan være til inspirasjon for andre 
AstridKristina


Hei.
Jeg heter Kristina Røst, er 38 år og bor i Stavanger sammen med samboer og hund, men kommer opprinnelig fra Rognan/Bodø i nord. Scrapping begynte jeg for alvor med i 2012 da jeg kjøpte min første stansemaskin, min elskede Big Shot. 
Papirhobby er noe jeg stortrives med og det har bare tatt mer og mer av i scrapperommet mitt de siste to årene og i sommer måtte jeg rett og slett pusse opp, slik at jeg fikk litt mer system i sakene mine.
Jeg lager for det meste kort, esker og alterering og elsker å prøve ut nye ting og bli utfordret på ulike måter. Jeg gleder meg til å være en del av Nordsalten hobbyklubbs designteam og håper at jeg kan være med på inspirere/utfordre andre til å prøve seg på nye ting, slik jeg selv har blitt de siste to årene.
KristinaSynnøve

Hei 
Jeg heter Synnøve Bjelland og er litt over 50 år. Bor i Sørlandsperla Lyngdal, gift og har fire barn og 7+1 barnebarn - som er min store stolthet.  Jeg jobber som hjelpepleier på Heimen her og trives veldig godt. Er kjempeglad i å være på tur i båten vår langs vår nydelige kyst.
Jeg liker veldig godt mange typer håndarbeid, både strikking, sying og baking o.l., men det er scrapping som er blitt min store lidenskap. Jeg begynte for ca 9 år siden, da min datter introduserte meg i kortlaging og er enda ikke blitt lei... Syns det er en fantastisk hobby!!
Jeg er veldig glad i den nostalgiske og shabby stilen med massevis av blonder og stæsj, men liker ogå å lage kort med en litt røffere stil. CAS får jeg ikke til, da jeg ikke kan få nok på korta mine... Elsker Pion design og Maja design sine nydelige mønsterark. Jeg lager helst kort og altering, men kan slå til med en LO i ny og ne...
Jeg gleder meg veldig til å være en del av designteamet til Nordsalten Hobbyklubb og håper at jeg kan få være til inspirasjon og glede 
Synnøve


Klikk dere inn i bloggene deres for å bli bedre kjent med dem!

Til slutt: Dere har fortsatt noen dager igjen til å leke dere med stilen Clean and Simple i utfordringen vi har gående. Klikk deg inn her for å delta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar