fredag 8. februar 2013

Nye DT-medlemmer!


Endelig er dagen kommet for å presentere våre nye DT-jenter! Vi fikk inn masse flotte søknader, og kom til slutt fram til disse seks flotte jentene. 1. mars kommer første inspirasjonsbidrag fra to av dem, resten debuterer 15. mars. Vi er så stolte og glade for å ha fått dere med i teamet vårt, og gleder oss til å samarbeide med dere!

Her kommer presentasjonene deres på rekke og rad. Ta dere også tid til en runde i bloggene deres og la dem inspirere dere allerede nå!ANE

Jeg heter Ane Sømme, og kommer fra Sandnes i Rogaland.
Har holdt på med scrapping nå i nesten 7 år, men begynte med digi først, så gikk jeg over på papir et par år etter. Og når jenta vår ble født, begynte jeg med kort, det er snart 4 år siden! Tiden går fort! Ble presentert for et lekkert scrapperom av en super venninde, og tenkte på kroken jeg har i kjelleren! Og da fikk jeg mannen til å hjelpe meg med det, og da var det gjort! hihi
Jeg har vel ingen fast stil, liker d meste, men er veldig glad i blonder og litt sarte farger, men noen kort med FARGER kommer det også...
Liker VELDIG godt å fargelegge! Mine promarkers er flittig brukt!
Gleder meg kjempemye til å begynne hos Nordsalten Hobbyklubb! 


ANNE LILL


Jeg heter Anne Lill, er 32 år, gift og har 2 jenter på 1 og 5 år. Er opprinnelig rogalending, men bor nå i Indre Østfolds dype skoger. Jobber som pedagogisk leder i en bhg og driver med scrapping og strikker på fritiden. Har holdt på iallefall 10 år med denne hobbyen, og har vært med på mange stilskifter.
Stilen min er ganske variert, det kommer an på humøret og hvem jeg skal lage til. For tiden er jeg ganske vintage inspirert, så det dukker nok opp noen sånne bidrag fra meg :)
Gleder meg til å være med i DT her hos Nordsalten Hobbyklubb, og håper noen av dere finner inspirasjon i det jeg lager!


  CAMILLA
Mitt navn er Camilla Austli. Jeg er 32 år (enn så lenge) med samboer og ei datter på 2 år.
Altså det herlige liv for meg.
I tillegg holder på meg verdens beste hobby ved siden av å jobbe på skole.
Jeg starta som ren kortscrapper en sen høstkveld i 2007.
Det eskalerte, og nå sitter jeg godt plantet på mine pulter alt for ofte. På pultene finner man bestandig et prosjekt på tørk eller klar for fotografering,
være seg en LO, kort, AJ, tag eller et prosjekt av 2-åringen som skal bli en bakgrunn eller innslag på mors ting. Stilen min? Ja, jo den er vel meget variabel kan man si.
Har litt med humør, mottager eller oppgave jeg velger å gjøre.
Jeg liker C&S, white space og vintage. Men jobber med mange forskjellige stiler.

Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven, og håper at det jeg lager kan gi dere litt inspirasjon.


Jeg heter Beate, er 35 år og jeg bor i Hamar med min mann og 2 hunder. Jeg jobber som sekretær, og min hobby er kortlaging og papir.
Jeg har holdt på med kort og små gaveesker siden 2007, og dette er en hobby som jeg virkelig koser meg med, det finnes jo utallige metoder og ikke minst utstyr som jeg gjerne skulle ha testet ut.
Jeg liker veldig godt å fargelegge detaljerte stempelmotiv, bruker da Promarkere for det meste, og jeg distresser og syr på nesten alt jeg lager. I tillegg er jeg veldig glad i å pynte med roser, blonder og bånd.
Jeg gleder meg til å bli med i DT teamet for å på den måten - forhåpentligvis - inspirere enda flere til å begynne med denne fantastiske hobbyen, pluss at det å være med på et DT team ofte gir mange nye utfordringer som jeg kanskje ikke hadde prøvd meg på ellers.


LINDASSHei alle sammen
Jeg heter Linda Sandblåst Skotheim, og derved har du LindaSS som jeg bruker rundt omkring i papirlekeland.. Jeg er kone til en og mamma til verdens beste gutt og jente (ja som alle andre har også jeg de beste barna i hele verden). I det daglige driver jeg mitt eget lille spa der jeg koser meg med alle mine herlige kunder..
Interessen for papirlek ble for alvor oppdaget da jeg julen 2009 ville lage mine egne julekort, og for å gjøre det kort.. det var ikke lenge før jeg hadde eget rom og masse herlig utstyr (som merkelig nok bestandig ser ut til å mangle noe).. Jeg elsker å teste ut nye ting, nye teknikker og bare ha det morro.. For tiden er jeg veldig glad i å bruke diverse mediumer på tags, det er så morro... Multi Medium, modeling paste, maling, glitter, embossing, metalltape.. ja alt...
Jeg er utrolig glad for å få æren av å være med på DT her, gleder meg noe enormt til å ta fatt og bli kjent med enda flere flinke og flotte papirlekere..
JUNHILD

 

Junhild heter jeg, er 29 og kommer fra Stavanger. Jeg bor i et fint hus sammen med min forlovede. Til vanlig jobber jeg som rørlegger. Jeg har alltid drevet med papir og hobby, men det var først i  2010 jeg oppdaget at det var en hel verden der ute som drev med det samme. En hel del utstyr, verktøy og stæsj har det blitt siden, og jeg elsker hvert minutt jeg tilbringer på hobbyrommet. Jeg lager veldig mye kort, men innimellom lager jeg mye annet også. Stilen min er nok litt variert, men jeg er veldig glad i vintage og shabby chic stilen, og lillafargen elsker jeg. Jeg gleder meg til å være med på Design Teamet og alle utfordringer som følger med.

Velkommen til oss!


Så et par tips til hva du kan bruke helga til:


1 kommentar:

  1. Gratulerer til NSHK for å ha fått med seg seks flinke designere på teamet!
    Lykke til og jeg gleder meg å se hva dere skal inspirere oss med jenter :)
    Masse klemmer fra Jill

    SvarSlett