tirsdag 1. november 2016

Utfordring #149, Lilla og presentasjon av nye DT

God morgen alle sammen og velkommen til en ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb!
Tema denne gangen er

LILLA

Så, oppgaven denne gangen er å lage en papirkreasjon hvor hovedfargen er lilla.

Vi er så heldige å bli sponset av
Papirdesign

som sponser denne flotte premien:


Vi har også en gledelig nyhet. Vi vil gjerne få presentere to nye DT-medlemmer for Nordsalten Hobbyklubb. Det er to dyktige damer vi har fått med på laget.
Hei! Mitt navn er Gro Lunde, ute i bloggeverden er jeg gjerne kjent som Plundis. Jeg er i slutten av 30-åra og bor på et sted som heter Ostereidet, nord for Bergen, sammen med mann og barn.
Scrapping oppdaget jeg i 2009, når jeg skulle lage dåpsinvitasjoner til minstefrøknas dåp. En hel verden åpnet seg, og jeg ble virkelig hekta!! Jeg har derfor vært med i mange forskjellige designteam tidligere og arrangert egne scrappetreff. Det er så utrolig moro!! Helt til den dagen man mister helt motivasjonen og man ikke får til å være kreativ. Slik har jeg hatt det noen år, men heldigvis har jeg nå kommet meg opp av den mørke dalen og er igjen igang med blogg og i designteam :) Jeg lager mest kort, men synes det er kjekt å prøve 3D-prosjekter og LOer.
Nå gleder jeg meg til å være kreativ sammen med gjengen i Nordsalten Hobbyklubb, og få inspirere dere der ute i scrappeverden.
Stikk gjerne innom bloggen min, http://plundissinekreativiteter.blogspot.no/, som jeg tørket støv av tidligere i år :)
Klem Gro


Eva Marie heter jeg og er 78-modell. Jeg bor på Fosen sammen med mann og 3 barn.
Jeg har alltid holdt på med noe kreativt, men i 2009 snublet jeg over ett hobbyforum på nett og fikk virkelig øynene opp for scrapping. Etter det ble jeg helt hekta. Jeg
har en variert scrappestil og prøver stadig ut nye metoder med mer eller mindre hell. Scrapper sjelden ut fra en plan, så prosjektene blir til underveis. Motivene mine farger jeg med distress, og da kan jeg sitte i timesvis og kose meg. Jeg har vært med i en del design team tidligere, men hatt en liten pause nå, og gleder meg virkelig til å være med i dette teamet igjen. Jeg vet at det blir fylt med moro, masse inspirasjon og kreativitet. Ta gjerne en tur innom bloggen min: 
evamariesunivers.blogspot.no

  
Som vanlig har vårt design-team laget nydelige inspirasjonsbidrag til dere og her kommer de:http://evamariesunivers.blogspot.no/


Vi gleder oss til å se hva dere lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar